LANGE LEMMER // KAFFE MED DROP..

HJEMME VIDEO. DÆKKECREME OG EN ANANAS..

foto 2

Haha. Det her indlæg, har jeg seriøst haft det sjovt med at lave – og lavet det om mange gange. (som i rigtig mange) Jeg er en knold til computer og teknik – og de to ord i samme sætning er endnu værre. Så jeg blev nødt til at tage det i ét hug. Sådan lidt svært at filme, når man har en datter der er i bad, og hele tiden råber. “Moooor, hvordan staver man til sjippetov? Eller.. Hvordan ser 21 ud? Mooooarrrr. Hvorfor samler egern forråd?” Arrrggggghhhh… Jeg filmer faktisk. NÅ måske. Shhhhhh..

Jeg har jo flere gange skrevet om Derma Blend fra Vichy (LÆS HER) – så det er ikke nogen hemmelighed, jeg er kæmpe fan, da det har “reddet mit liv“. Derfor har jeg også sådan en forkærlighed for, at sprede budskabet. Det er jo ligesom derfor, vi har en blog. For at inspirerer og dele tips og tricks..

Når man har hudlidelser, som jeg selv har – så søger man desperat for, at finde noget som kan “gøre ende på ens lidelser”. For folk der ikke har problemer med huden, de har nok lidt svært ved, at nikke genkendende til det. Men det er faktisk noget som berør ens selvtillid rigtig meget. Det er jo ens produkt udad til.

Som sagt. Jeg har ikke lavet film på den måde før, så bær lige over med mig. Jeg gør mit bedste. Men det er klart noget jeg vil til at gøre, en gang i mellem. Måske “Insider Pick” 1. gang om måneden. ; )
Jeg blev nødt til at tage jer med ned i mit køkken, for lyset ovenpå var så ringe (plus Bella var i bad, og legede spørge Jørgen.). Men der kom altså også, en lille ananas med på filmen (og lidt rod). That´s life.

Jeg har ladet mit fynske gå helt amok, plus jeg får sagt “ha´en god aften” i indlægget –  det er jo great, når man når slutningen af filmen (6.43 sek). Så orker man altså ikke at tage den om igen. Det er IKKE en ommer.!

Men jeg håber i har lyst til at se filmen – og læse mit andet indlæg incl. billeder. Lige her.

Enjoy ; )

Lavet i samarbejde med Vichy Derma Blend

13 kommentarer

 • Pernille Kristensen

  Ej nej nej hvor ER du altså skøn Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Tak søde Pernille. Det vil min kæreste nok kraftigt modsige sig ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Eeej, hvor er du altså sød og pæn!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har flere gang tænkt på at få prøvet det. Jeg har også døjet med nogle hudproblemer efter jeg blev nødt til at skifte over til minipiller, som min hud så reagerede voldsomt på. Mit hormonsystem gik lidt amok, og jeg er først ved at have overstået det nu. Måske man skulle ønske sig det i julegave 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg anbefaler det lige så meget som at drikke vand. Det holder til regn, blæst etc. Så du står ikke, pludselig med makeup ned af anklerne. Meget drøjt.

   ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Rigtig fin lille film

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  For pokker hvor er du altså pæn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ej hvor er du bare sød Ida. Shit det var crazy at lave. (indsæt: emoji abe der slår sig i nødden)

   ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wendz

  Forstå slet ikke at du er ikke blev supermodel, så smuk er du,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor er du altså bare køn!
  Fint indlæg, jeg må afgjort prøve den ved første lejlighed! Døjer også meget med huden og ar 🙁
  (Du virker så naturlig i filmen! Og sød! )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • EMMA

  DU ER IRRITERENDE PÆN!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LANGE LEMMER // KAFFE MED DROP..