NOGET DER KOM MED HJEM..

DÅRLIG HUD // MIN REDNING..

For en del måneder siden, der fik jeg fjernet mine mandler. Det var noget af en rutsche tur, som gjorde at jeg var nødt til at tage en masse smertestillende i 14 dage. Og når jeg siger en masse, så mener jeg en masse. De 14 dage, var en lang rus af medicin, jeg blev nødt til at tage på klokkeslettet ellers ville jeg “dø” af smerter. Man skal ikke være helt blond, for at kunne tænke sig til at, så meget medicin påvirker hele ens system i kroppen. Der kommer som regel altid en reaktion, og det gjorde der minsandten også hos mig. Jeg vågnede en morgen,  med bylder i hele kraniet – som derefter resulterede i at jeg fik ar, rundt omkring, men mest i hageområdet. Det var så grænseoverskridende at min hud, så sådan ud. Blev sgu helt deprimeret. (honestly) ..!!

20140402-220742.jpg

Her ser man tydeligt, hvor slem min hud er. Specielt den store bule i min pande. Var blevet helt teenager igen. Så hjalp det så heller ikke at jeg lige oveni, havde fået plamager, i hele panden, fra solen af. ACIE havde fortalt mig, om at VICHY havde lavet en dækkecreme/Dermablend,( som de kalder det) som kunne dække mine ar på mine ben.. Ahahaaaa. Tænkte jeg så. Hvis den kan dække mine ar på mine ben, kan den vel også dække mine ar i ansigtet?. Total Body Active Foundation, hedder den at jeg har erhvervet mig. Nedenfor kan i se første resultat i dækningen.

20140402-220804.jpg

Man kan se at arrene på hagen er væk, og den i panden også. Jeg har ikke dækket mine solskader i panden, for så kunne man se forskellen. Det her var kun for at dække mine urenheder og ar.

20140402-220840.jpg

Her er hun så. Miraklet sendt fra himlen ned. Jeg har valgt den der hed LIGHT, for det passede til min hudtype. Konsistensen er meget tyk, så man netop for følelsen af, at den her bad boy, kan dække alt hvad den bliver bedt om. Produktet er uden parfume og kan anvendes på sensitiv hud.

20140402-220825.jpgHer er så det færdige resultat. Det synes jeg sgu at jeg er sluppet meget godt afsted med ; ) Den har dækket det at jeg ønskede, og jeg kunne gå ud af døren, uden at føle mig usikker pga min hud. Man kan kalde det overfladisk. Men alle ved at, når man skal ud og snakke med mennesker eller forhandle i arbejds embede. Så vil man gerne præsenterer sig selv, på den bedste måde. Og for mig, der er det ikke med den hud jeg havde. Den gjorde mig super usikker og meget ked af det.

Jeg faldt over den her video, den er meget sigende om VICHY´s nye produkt. Så hvis du har et par min. Synes jeg at du skal se den ; )

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9mIBKifOOQQ[/youtube]

7 kommentarer

 • Jeg har godt haft produktet i kikkerten før, men nu er min interesse vakt på ny! Hvor mange førstefødte skal man aflevere? Og hvor får man den billigst? Jeg tænker, om det er endnu en ting, som skal på min købes-på-apotek-i-udlandet-liste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Jeg anbefaler dem af hjertet. Det virkelig et rigtig godt produkt. Det er en læge, der har fremstillet det til hans kone, som led af en hudsygdom. Så det er lavet med hjertet ; )

   Dejlig Lørdag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Har godt set den video med zombieboy før, den er simpelthen så vild! Absolut en af de bedste reklamer længe, i min optik, fordi den på sin vis er absurd simpel, men virkelig effektfuld. Det er har de sgu klaret godt, især når produktet tydeligvis også virker på almindelige mennesker. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Jeg er også helt tosset med den. Jeg fik faktisk sådan lidt gåsehud, da jeg så den. Nemlig fordi man så tit dømmer nogen, for deres udseende. Den dækker helt crazy. Den dækker selv mine ar på mine ben ; ) Yaaay. Optur.

   Dejlig Lørdag
   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miss Jensen

  Fantastisk creme! Den dækker også alle mine pigment pletter, jeg er så lykkelig!
  Skal dog lige lære at dosere den korrekt, da den er pænt dækkende hvis man smører FOR meget på..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Ja, det er bare fantastisk. Jeg kunne ikke leve uden min. Den redder totalt mit selvværd ; )

   Dejligt du har samme, begejstring. ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Krøger

  Ej hvor er det bare vildt! Den må jeg have fat i!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOGET DER KOM MED HJEM..