TAK FOR DENNE GANG, OSLO..

ENDELIG HJEMME.. ; )

MOI IN STOCKHOLM

Hold kæft det er dejligt at være hjemme igen, selvom jeg lidt, stadig føler at det gynger en kende.. ; ) 2 dage til søs og en til land, er perfekt til mit temperament. Bumbum har hygget sig og den har stået på alt den underholdning, at et barn på 5 år, kan rummer – og lidt til. Men dejligt at være hjemme igen, i eget hø.

Jeg kan endelig sidde mig foran computeren og skrive et lille indlæg. Jeg har pisket Mr. M rundt ude i haven, for at slå græsset, inden at regnen ville trænge sig på.
Der er blevet trukket ukrudt op. Jeg har købt nye blomster, både til inde og ude. Jeg har fjernet alt fra stuen, hvad der ligner alt eksistens, af børne liv. For på Tirsdag, skal det ligne et voksen hjem, til et voksen blads skydning. Mr. M spurgte “Skal der stå en NØGEN kvinde i min stue..? ” Jeg kan ikke helt gennemskue, om han bare prøvede på virke forarget og stillede et spørgsmål, på samme tid. Eller om han reelt krydsede sine fingre, bagpå ryggen i håb om, at der kom en kvinde, i sit “Ada & Eva” kostume.!! Man kan aldrig, helt gennemskue de mænd, når det kommer til bare bryster. Det er som om de bliver utilregnelige. ; )
Men det skal der altså ikke. De skal bruge en stue – og det må man jo sige at vi har. Så jeg har bare sagt “GO” – for mig gør det egentlig ikke noget, hvad de skal bruge den til. Jeg vil bare gerne, hjælpe til når de har brug for det. Håber lidt på at der så kommer et, “Vis mig dit klædeskab” ud af det ; )

Ja. Jeg er jo stadig i kjole nød, til ELLE imorgen. Så jeg har fundet min HOSS INTROPIA kjole frem, som jeg havde på til min fætters bryllup. Det eneste der er med den, er at jeg lige før kirken, mente at jeg skulle da have “Body oil” på hele kroppen. Hvad jeg i mit blonde sind, bare ikke lige tænke på , da jeg bukkede mig ned, for at lukke mine sko – var… at der jo så ville komme olie, ud over hele min kjole.. WTF! Og det gjorde der så også! Så alt det olie , det prøver jeg pt. at “slide” af kjolen nu. Håber ikke jeg fjerner farven, frem for olien. Det kunne ligne mig. Når jeg går i panik, så laver jeg dumme ting. Jeg skal nok, give “heads up”, på hvordan det kommer til at gå.

Ps. billedet er et “SELFIE” fra da Eleni og jeg var i Stockholm, for et par weekender siden. Når jeg tænker over det, så har jeg egentlig fået rejst en del, i år. Jeg har næsten på en mdr. været i Stockholm, New York, Oslo – og næste måned tager vi en tur til Italien, sammen med Kathrine og hendes familie. Det bliver så hyggeligt. Glæder mig bare til at spise en massse lækker mad, og drikke noget lokalt vino.

Well. Jeg må nok heller komme tilbage til, rensingen af min kjole. I må ha´en dejlig Søndag. Vi ses imorgen igen på bloggen.. HUSK lige at det er sidste dag i dag, at man kan deltage i ghd konkurrencen lige her..

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TAK FOR DENNE GANG, OSLO..