TAK TAK.. TUSINDE TAK..

HJEMME I EGET HØ..

BEACHBITCH

Jeg er hjemme i eget hø – og kom så hjem til den danske varme når den er bedst og jeg var alt for træt af heden. Men men men men.. man skal ikke klage for jeg krydser fingre for at den holder lige nøjagtigt idag 😉

I dag kommer i ikke til at høre så meget fra mig – da jeg er på farten og har den sidste mdr. brugt tiden på at arrangerer min fætters polterabend.. Yes. det er rigtigt. du hørte rigtigt. Jeg skal med til drengenes arrangement og jeg har planlagt det hele fra bunden. Hvad vi skal – skal jeg nok fortælle en af dagene, men det kan ikke blive nu, for han læser af og til med på bloggen og det ville jo være lidt kedeligt hvis han fandt ud af det hele.

I ved jo at jeg er en drengepige og derfor er jeg også vokset op med alle drengene fra New Castle og jeg er nok meget med på tonen. Havnearbejder sprog – som man kalder det. Så det er en dag at jeg har set frem til i lang tid. Jeg bliver genforenet med folk at jeg har gået i børnehave med og som jeg ikke har set i 15år.. Det bliver en dejlig dag.

Jeg håber også i får en skøn dag – har i mange planer?

XX
R

Ps. Bygningen i baggrunden er den bygning Mr. M´s forældre bor i – de har alt hvad man ser på toppen og midten på billedet. Kælder lejligheden er ikke deres. Så som jeg sagde, liiiiige på stranden.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TAK TAK.. TUSINDE TAK..