CUSTOMMADE PELS // BY NUMBERS..

ENDELIG HJEMME OG CHOP CHOP..

20140227-205529.jpg

Kl er 20.58 og jeg er lige ankommet hjem fra Egypten. Lidt mørbanket, efter den lange tur hjem – og ikke helt klar på den operation at jeg skal igennem i morgen tidlig kl 9.00 . Men heldigvis har jeg fået slappet af i dejligt vejr. Batterierne er ladet op og jeg er klar til 10 dage i helvede. Man bruger jo heller ikke de mandler til noget, alligevel ; ) Så i kommer nok ikke til at høre så meget fra mig, jeg er helt sikker på at jeg kommer til at være i smerter, så der går nok lige lidt dage inden at jeg er på toppen igen. (Gode råd modtages gerne)

Men jeg lover at så snart at jeg er fit for fight, så stikker jeg hovedet forbi. ; )

Dejlig aften

XX
R

Ps. Fedt at lande til denne besked på Jyllandsposten.dk – så er man sgu ret glad for at man er ramt Dansk jord.. Ude godt, men hjemme bedst.

6 kommentarer

 • B

  Jeg håber ikke der var nogle tilfælde af dårlig mave eller andet ubehageligt. Er det ikke noget med at man kun må (kan) indtage is efter sådan en operation? Jeg håber det går smertefrit for dig.
  //B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke (Geneve)

  Hej Rikke, har lige læst om Egypten og ville lige checke din blog………godt du er hjemme igen. Sikker på du klarer de næste dage. Håber det bedste for dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lov mig for Guds skyld at du overholder det lægerne siger med ikke at løfte tunge ting eller overanstrenge sig. Du kommer til at fortryde det big time. Tro mig, been there, done that, didn´t want the t-shirt.
  Og sørg for at få masser af painkillers. Det er rimelig nederen at gå i seng på to panodiler, for så at vågne 3 timer senere med smerter, som du ikke kan dulme fordi din panodil ration er opbrugt. Og hav et stort lager af sodavandsis. Kung Fu var min redning.
  Og så siger jeg det også bare lige så du ved det, du kommer ikke til at dufte at roser og violer ud af munden de næste par uger… Såååå deeeet….

  Men held og lykke med det, pas på dig selv og velkommen hjem! 🙂

  Kh Betina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Loulou

  Uhh, det lyder ikke rart. På forhånd god bedring og varme tanker herfra. Da du skrev chop chop troede jeg jo, at du skulle klippes og tænkte “åh nej!”, fordi jeg synes dit hår er så pænt:) Men det her chop chop lyder jo endnu værre end en fejlagtig hårklipning. Pøj pøj med det – vi er helt sikkert mange der sender god karma i din retning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velkommen hjem og øv øv, håber at du kommer godt og hurtigt igennem det 🙂

  http://www.neverysblog.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  sodavandsis er vejen frem. Det er lidt ligesom om at flødeis kan sætte sig og blive surt i halsen – og så vil du ud over ubehaget også have en sur mælkesmag… Og pas på med juice, det svier ad H til 🙂 Men helt ærligt, det er ikke det fedeste at få fjernet mandler – men bagefter er det virkeligt det hele værd!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CUSTOMMADE PELS // BY NUMBERS..