DÅRLIG HUD // MIN REDNING..

LAKRIDS PIBE. MORGENKÅBE OG LÅR I SKOENE..!

20140618_213318

Min dag idag, startede kl 6 nul Duuuut!! Vi havde GOSH event for pressen og det krævede at vi mødte ind tidligt og gjorde klar, til “the grand party”.!
Da vi jo har en lille trut der skal fragtes i børnehave, gjorde det at jeg måtte ty til de offentlige transportmidler, på den tidlige side af kl 7.00. Mor var ikke sur – hun var bare meget træt!!!. Jeg ankom til kontoret, helt svedige og klam – da jeg modtog et opkald fra Mr. M der spurgte ” hvor er bilnøglerne?”!! Tjaaa. Jeg havde så TO sæt i min taske. I kid you not!! Der blev ganske stille i røret.! Mr M lagde på. Ingen sure miner. bare stilhed. Hvilket jo faktisk er meget værre end en skideballe. Please skæld mig ud!! ; )

Men anynoodle. Eventet blev overstået med bravour. Alle var glade og tilfredse. Så vi kunne ånde lettet op. Mange af jer ved nok ikke, at jeg faktisk er begyndt at arbejde sammen med hende her! Det er så sandt som det er sagt, jeg er overdrevet lykkelig. Tænk at man kan arbejde sammen med sin veninde, hver dag. Im happy.!!
Jeg troede dog at, det ville betyde, at vi kunne skyde billeder af hinanden, Outfot posts, you know. Men vi har ærligt så travlt, at vi ikke har tid til det. Så det må blive, til det her “tosse” billede, at hun tog af mig hertil aften. (jeg ved ikke om i kan se, at ILLUM holder udsalg ; ) haha. Det var altså ikke meningen. Vi havde fejret dagen, med fælles middag, så det var på vej tilbage til kontoret, for at hente vores ting, fra PS Grill Bar.
Pigerne havde grinet hele aftenen af, hvad min lille taske kunne rumme. Det var ikke små ting. Jeg havde 2 lakridspiber, til Bella. Høretelefoner. 3 pk. tyggegummie. Hæmoride creme fra COSBORG (det er en sand historie – jeg er mor. Hvad kan jeg sige… 😉 2 sæt nøgler til bilen (tydeligvis). 1 lipgloss. 1 lipbalm fra Oh Lief. DK Kort. Pastiller. Mundskyllevand. You get the point. Der var så meget lort i den taske.  De kalder mig Marry Poppins. ; )

Kl. er i skrivende stund 23.02 –  Jeg skal tidligt op imorgen. Mr M skal til Geneve i 2 dage, så jeg er “single Riksen” indtil han kommer hjem igen. Bella har Skt. Hans fest i børnehaven. (det kan jeg ikke lige overskue) – Jeg skal “hoste” “Farvel” fest for børnehaven, fordi hun skal starte i skole (det fortryder man lidt nu. Men ungen glæder sig. Så hvad gør man ikke som Mor…) Vi skal have gæster i weekenden. Jeg trænger til at blive klippet og farvet (det kan jeg slet ikke se mig ud af.) Køleskabet er tomt og jeg har bare lige en anelse, for meget på 2 do listen. Men vi når det jo nok. Livet er jo ret skønt ; )

Sov rigtig godt. Vi ses imorgen ; )

XX
R

3 kommentarer

  • Jane

    Hvis du nogensinde overvejer at sælge din taske, så giv endelig besked! Den er så lækker 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • VIbeke

    Er det mig, eller er “hende her” (du arbejder sammen med)- et ur? Er det et forkert link? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hold op, det lyder som nogle travle, men alligevel hyggelige dage. Linket til din veninde sender mig forresten til et ur? Ville blot lige sige det. Og så stemmer jeg for et “what’s in my bag”-indlæg + tips til hvordan du kan have så meget i tasken 😉 Haha.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DÅRLIG HUD // MIN REDNING..