SES VI..

STATUS..

PUHAAA

Note to my self.. Lad vær med at meld dig til bootcamp når du ved du har været til Bryllup 2 dage før. Jeg er lige kommet hjem fra min første time og f…..ck det var hårdt. Jeg har aldrig svedt så meget før. Men man ved også bare at når der kommer en kvinde med større muskler end ens kæreste så er man på skideren. Og det var vi. Det er også svært at hive sig selv op til en times døds træning når man skal være der kl 18.50..Zzzzzz!

Men jeg er overlevet og lige nu har jeg det fantastisk. Jeg kommer i hvertfald ikke til at sove de næste mange timer – for nu er jeg freeeesh.. Måske man burde omrokere sit klædeskab eller farve sorterer tøj klemmerne. Noget skal der ske. ; )

Status:

Jeg skal deltage i bootcamp i 5 uger – 3 gange om ugen fra 18.50 – 19.50

Jeg fortryder lige nu at jeg har meldt mig til bootcamp og det er de næste 5 uger ; )

Jeg mødte 2 piger i weekenden i Nyborg som læste med på bloggen – totalt optur. Så hvis i læser med tøser. tak 😉

Jeg ville ønske at jeg kunne høre min tale som jeg holdte til brylluppet – for jeg var blevet alt alt for nevøs at jeg havde drukket semi for meget – til at hukommelsen var helt skarp.

Jeg har snart set alle 6 sæsoner af HOW I MET YOUR MOTHER  på NETFLIX  – og jeg elsker det. Men stadig ikke helt så meget som CSI.

Jeg fik lov til at tilbringe 2 dage med min lillebror i weekenden og har nydt det helt vild – pt. er han på Politi højskole på Fyn så jeg ser ham ikke så tit. (Han skal ikke være politimand – men det er for træningens skyld.)

Kunne godt spise en flødebolle liiige nu – ville det være mærkeligt efter en times træning.?

Drømmer om en yoga ferie sammen med en veninde – håber at man ville kunne lægge alle tanker om tøj vask etc. væk.

Mit næste køb må blive et par støvler/vinterstøvler  – missonen er bare at finde ud af hvad det skal være.

Er en værre natteravn – sover meget dårligt og er ikke god til at gå tidligt i seng – jeg roder rundt til omkring en 00.00 – 01.00 tiden og får set rigtig meget skrammel tv – lægens bord.. det skal man altså ikke se før man skal sove, og slet ikke hvis man ikke kan sove i forvejen.. arghhhh.

Bander af folk når jeg kører bil – altså ikke når de kan høre det, men det er virkelig grimme ord der kommer ud…

Ville ønske at jeg havde grønne fingre – men i stedet slår jeg alt ihjel som bare har en smule blomster puls.

Jeg håber SÅ meget på at i kommer ind og besøger mig i ILLUM den 7 Sep. Please..!

Jeg har haft 4 tatoveringer – men har i dag kun 3.  Jeg har fået fjernet en med laser og man kan stort set ikke se den idag. Jeg ville gerne have en ny – men Mr. M siger NEJ! Æv

Bilder mig selv ind at jeg slet ikke er fordomsfuld og jeg er meget rummelig og giver plads til alle. Men igen når jeg ser en nudist strand kan jeg ikke andet end at tænke freeeaaks… I know I know. Skam dig Rikke. Men kan ikke hjælpe det. Min beskidte del af hjernen laver tricks med mig og jeg tænker alle mulige slemme ord. ; )

Kunne virkelig godt tænke mig at spise en flødebolle lige nu…

Hader og vaske hår og det skal jeg lige om lidt i det jeg har været helt svedet ind. Det tager SÅ lang tid at tørre det igen. Overvejer at klippe det hele af – sådan lidt GI. Jane agtigt.. Ville det klæ mig?

Drømmer om at blive i balance på alle fonter i livet – mon det dog findes.?

Jeg bliver så forbistret gal når Mr. M ikke smider sit beskidte tøj op i tøjspanden – og får lyst til bare at lade det ligge på gulvet. Men det har jeg prøvet en gang før i en hel mdr. Hvor jeg lagde det ved siden af hans seng. og ved i hvad? Han lod lortet være på gulvet – indtil jeg blev så træt af og glo på det og måtte fjerne det… Note 2 my self. YOU ARE THE FOOL…!

???

Ja lektionen i livet er jo nok at tingene ikke altid arter sig hverken politisk eller som man havde ønskede det – men er det egentlig ikke også okay?

16 kommentarer

 • Anne

  Du er så sød og sjov Rikke – elsker at følge dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Tusinde tak søde Anne, hvor er jeg glad for du gør det.

   Dejlig dag i varmen..

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ha ha fantastisk indlæg, Riksen.. især det sidste.. welcome to my world, sådan er det også hjemme ved os ;-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   ja hvad sker der for det altså? mænd er så dovne…. Grrrrr 😉

   Kys til dig og mavsi
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Molly

  Hæhæ…. for fanden da Rikke!! 🙂 SÅ sjovt!!! :-))) Synes bestemt lige, at du skal sove på det der, med håret i G.I Jane stil!! – og spise dig en velfortjent flødebolle i stedet!!! ;-)))

  God aften
  Kh Molly

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Tror desværre heller ikke at jeg vil falde i god jord hos kranen. Så bliver han nok en anelse tosset 😉

   Puhhaaa det er varmt, eller er det bare mig der er i overgangsalderen? ja jeg spørg bare.

   😉
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Du er så sej Rikke, gid jeg havde den halve vilje som dig.. You know I follow you (stalker Heidi) Elsker dine indlæg, og det du står for og bliver maks inspireret af din stil. Og så er det fedt med din ærlighed omkring når tingene også bare stinker, som hos alle andre. YEEEAAAA…

  Knus H

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Jeg ELSKER at du følger mig søde. Vi er bare kød og blod og når alt kommer til alt. Meget ens. Kommer du ind den 7 i ILLUM?

   Knus
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Bootcamp lyder fedt! Fortæl endelig mere om det som det skrider frem 🙂 Er der ikke 8 eller 9 sæsoner af HIMYM? Eller tager jeg helt fejl?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Der er 9 wuuuuuhaaaahaaaahaaahaaaa.. men der er kun 6 på NETFLIX. pis

   😉
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Du er jo top læx i det outfit <3
  Kysser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Glerup

  Hahaha funny facts 😀

  P.s. Haaaader også så meget at vaske hår! (Egentlig at gå i bad i det hele taget! 😉 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Også mig. Ville ønske der kom nogle og vaskede mig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Hihi, GI Jane ; neeej!! Men en skulderlang bob ville sikkert være helt vildt flot 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Har haft page.. såååå meget arbejde i det. Zzzzzzz 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SES VI..