BOTOX // RESULTAT..

HVA´ FANDEN LAVER JEG EGENTLIG?

BELLA OG MOR
Der var en sød pige der skrev til mig om jeg ikke ville skrive om hvad egentlig lavede sådan til dagligt. Det kan jeg godt forstå at der bliver spurgt om, for jeg er nok meget rundt omkring og alle steder.

Jeg måtte sande og accepterer at der ville gå lang tid før at jeg var 100% klar til at kunne komme tilbage på arbejdsmarked – sådan fuld tid, fuld skrue, business woman som jeg var pre-accident.  Men det skulle bestemt ikke betyde at jeg bare skulle sumpe hen. No way, not my thang..!

Men jeg arbejder freelance. Mest indenfor modebranchen. Og ja det kan jo betyde mange ting og det gør det også. Det kan være et udenlandsk firma der skal ind på det danske marked – og for at de ikke spreder sig ud i alle de forkerte butikker, så mangler de dansk ekspertise. Det kan være alt afgørende hvordan deres opstart i et land er, hvis de starter op med alle de forkerte kunder, kan det have alvorlige følger.
Eller et firma der mangler optimering af deres lager –  hjælp til at lave en strategi plan over hvordan de skal købe ind og om hvilken styles der skal på lager, etc.

Det er ret omfattende at forklarer, for det er mange felter at jeg kan bevæge mig under. Det vigtigste er at jeg er min egen – jeg bestemmer selv og når jeg har en dårlig dag, så kan jeg hoppe under dynen og sige av av.. Hvilket jeg aldrig gør.  Men jeg kan trække stikket og slappe af.
Min største frygt var at skuffe nogen. Ikke at kunne leve op til den 60 timers arbejdsuge at jeg havde i gamle dage. Jeg skal teste mine grænser, men det skal gøres stille og i mit tempo.
En af mine store udfordringer er mange mennesker, lys, larm og koncentrationen og det er mange ting samlet i en pakke med skavanker, når man skal tilbage til den civile verden. Og den frygt kan man ikke komme udenom når man er tidl. trafikoffer. Ej det lyder drabeligt. I må ikke tro at jeg sidder og nuller min navle og kalder mig selv det og har kæmpe ondt af mig selv. På ingen måde. Det er et stort emne, men når man kommer ud på den anden side og kan se lyst igen, så er der faktisk kun kommet gode ting ud af det. Både når det kommer til hvilken person jeg er blevet. Ens forhold. Rollen som mor. Etc. Men det skal jeg nok lave et indlæg om. Nu handler det om hva faén jeg får tiden til at gå med. 😉

Så bruger jeg rigtig meget tid på bloggen, det tager sindssygt meget tid i forhold til hvad mange ville tro. Men alt skal rettes til, skrives, redigeres etc. det er ikke bare lige og plotte tingene ind – og så har man et indlæg. Mange ville nok tro det. Men det er ikke virkeligheden. Så deltager jeg i mange arrangementer – så mange at jeg kan holde til. Det er en god måde at skabe kontakter på – specielt når jeg laver det jeg gør, så er det all about the contacts. Tror for mange må det virke som om at jeg bare daser den af og hygger mig for sjovt. Hvilket også er cool, men jeg er faktisk på arbejde. ; )

Jeg glæder mig til at se hvad fremtiden bringer – for jeg er helt sikker på at den har noget rigtig godt i vente til mig. (wishing and hoping)..!

Jeg håber at dette var sådan lidt dækkende over hvad jeg laver, men hvis der er nogen spørgsmål – så endelig spørg.

Dejlig morgen

XX
R

Ps. billedet er næsten 3 år gammelt og blev brugt til en forsiden for Mor & Barn Magasinet… Bum Bum er bare så lille.. Ohhhhh…

13 kommentarer

  • Wuhuuu længe leve Grundlovsdag og den fridag det medbringer – for i dag kunne jeg nemlig læse indlægget med det samme og ikke to dage for sent 😀
    Men, vil bare tilføje, at det er skønt indlæg!! – Har tit tænkt på hvordan det “var gået dig” efter ulykken, for det at gå sygemeldt er bare dødens pølse pga. kedsomhed, og virkelig et helvede i forhold til dem der ånder en i nakken hele tiden fordi man jo er en omkostning for arbejdsiver og kummune… Men lige præcis det at man kan trække stikket ud, være hjemme og undgå uro og støj om en betyder bare sindsygt meget!! Jeg har heldigvis været heldig med mit job, og er tilbage på markedet igen, men desværre fylder det (som du helt sikker selv kender) mere i hverdagen end hos “normale”, for det trætter så umådeligt meget, og man kan bare have svært ved at overskue folk og opgaver så man så får fri…
    Men hvor er det dejligt at høre om hvordan du også er ved at finde din hylde!! 🙂

    Sødeste Rikke, din blog er blevet mit frirum, det sted hvor jeg er erkender ting jeg sjældent siger højt… – det er en underlig verden det her blogland, men tak fordi du vil dele så mange ting med os <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Søde Winnie

      Jeg kunne ærligt ikke holde til at være en del af kommunen – og det at have en sagsbehandler er alt for voksent til mig. Jeg bryder ikke om regler og om at folk skal bestemme hvornår at jeg skal trække vejret. Så går jeg loco.
      Jeg er glad for at du finder bloggen som inspiration. Jeg tror det er vigtigt at belyse alle emner og specielt det at vi bare er mennesker… og det gælder os alle. Vi har alle forstoppet mave og kæreste sorger, til tider. Jeg er nok meget retfærdigheds søgende – burde gå på strøget med banner…ha ha.:! Men der er ingen grund til at sætte en facade op om hvor fantastisk mit liv er – for trust me, det er det på ingen måder – og jeg græder mig også selv i søvne nogle gange… LIGE SOM ALLE ANDRE…

      Jeg er ikke bange for at dele ud af livet når det er værst og når det er bedst. 😉 De gode tider skal helt bestemt også belyses.

      Stort kram til min W.

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janne

    Furckkkrrrr hvor er i søde! Just saying 🙂 Må jeg få lidt hår….haha jeg elsker dit hår! Ha en god onsdag søde Rikke!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      MIT Hår..? mit tarvelig tynde garn? YOU CAN HAVE IT.. Det skal du nu ikke være misundelig over. Det er forfærdeligt og alt alt for glat. 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh, hvor er det altså bare et fantastisk billede! Og hvor er det fedt at høre lidt om, hvad du egentlig går og laver til dagligt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Ja, er det ikke bare fantastisk. jeg elsker det.. Dog ser bumbum lidt bleg ud. Men hurra for retouch. 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jensen

    Når jeg tænker på den dag du blev ‘skrabet’ op fra vejen og til i dag, er du nået SÅ langt! Din viljestyrke og positive sind, har gjort du er 99,9999% tilbage på benene igen! GO Girl!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      ja man forstår ikke det snart er 14 mdr siden.. Ved ikke hvor tiden er blevet af. Det hele er gået så stærkt. Det kan jeg næsten ikke overskue at alt den tid er forsvundet fra mit liv.

      ….Kys….

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia

    Piift!!! MILF (hvis jeg var en mand og ellers brugte den slags sprog).
    Men seriøst, det er bare et rgtig godt billede af jer. Du ser skøn ud som altid. Og BumBum får det tl at hvine i æggestokkene;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Rikke dit smukke stykke kvindemenneske, med den dejligste pige.:O) Det lyder til du rent faktisk formår, at få det bedste ud af livet, som det nu er for dig. Jeg beundrer du er en fighter, og du altid er så dejlig positiv. Tak for lidt mere info om dig og dit liv.. :O)

    Knus H

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise JC

    Tak for den info – dejligt at vide mere om dig 🙂
    Sikke et skønt billede, I ser dejlige ud. Hun har da bare sin mors øjne hende BumBum <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det billeder er bare for skønt af jer <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      😉 Taaaak søde. Håber alt er okay hos dig?

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOTOX // RESULTAT..