MORGENMAD // Spejlægs-toast med ost og skinke..

LIFE // I CONFESSE..

20140217-222904.jpg

Mit navn er Rikke May og jeg tager solaire 1 gang hver 3 mdr. Dont shoot me. Men det gør jeg altså. For mig er der ikke noget bedre end 10 min i den falske sol – så kan jeg klare verden igen.
For nogen virker det absurd – hvilket jeg godt kan forstå. Men fra at have taget 5 gange om ugen – HVER uge i start ´00, så er jeg sgu da kommet ret langt. Jeg tager lige så mange gange sol på et år, som jeg gjorde på 7 dage da jeg var ung. Prøver ikke at forsvare det eller sige at det er ok. Men vi har alle nogle ting der er fucked up. Jeg ryger ikke, jeg drikker ikke flere liter cola om dagen eller har andre usunde laster. Vi skal sgu alle have en last. Jeg gider ikke dø nysgerrig, jeg går ind for at man lever stærkt.. måske ikke så meget det andet med “dø ung”.. Det har jeg ikke lyst til…! Men når man så ser sin hud her – så tænker man virkelig over det, og det gør jeg bestemt også nu. Derfor har jeg også faktor 50 på. Både i ansigt, men også kroppen. Specielt mine læber, for de var jo faktisk rigtige sarte og skrøbelige.

Hvad siger i lige til min fleece dragt” in action“… ; ) Sexy ik.? Overvejede at have den på i går aften, da Mr. M havde fødselsdag. Men han er pænt træt af den. Så jeg undlod. ; )
Louise aka Guld.log skrev til mig forleden at hun havde hørt Mads og monopolet, i Lørdags – og der havde der været en mand, der havde skrevet ind at han ganske enkelt var så træt af at hans kæreste, hele tiden rendte rundt i en fleece dragt. Hun spurgte om det mon var Mr. M, der havde skrevet ind… Det tror jeg dog ikke det er.. Men man ved jo aldrig.  ; )

Idag skal jeg ind til Akademikliniken – jeg skal have endnu en AK peeling. Jeg er virkelig så glad for det de har gjort indtil nu, så jeg fortsætter med behandlingerne. Det næste bliver en i ansigtet. Jeg har stadig en masse ar, at vi lige skal arbejde på. Så jeg vender tilbage med en rapport, snarest.

Dejlig dag

XX
R

6 kommentarer

 • Line Maria

  He he. Overvejede faktisk den anden dag om ikke mit korpus (og især hoved) ville profittere af en gang kunstig sol – men kom aldrig videre, da jeg regnede med, at det ikke fandtes mere!!;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise B. L.

  Hej Rikke May. Hvor er din fleechedragt fra? Den er vildt lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Louise. ; )

   Det er fra Karmameju. – Bedste køb ever….!!! I LOVE IT. Som Ole Henriksen ville sige ; )

   Det er et must have for 2014

   Dejlig dag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Lundholm

   Mums, den er helt sikkert et must. Tror jeg kunne leve i den! PS: dejlig blog 🙂 knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Det skal du gøre. Tænk hvor meget tøj man slipper for at vaske..; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bliver man ikke helt vildt elektrisk i sådan en fleece-sag? 😀 Ville elske at rende rundt i sådan en derhjemme (alene), men gider ikke få stød alle steder.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MORGENMAD // Spejlægs-toast med ost og skinke..