PASTEL FARVEDE KÆRLIGHED // FLEXA PLAY..

KYLLINGE NUGGETS OG HOMEMADE FRIES // BELLAS ANBEFALING..

Ja. her i huset har vi jo ingen ovn, pga lynet forleden dag, rimelig meget dræbte den. Lidt skræmmende. Men så er gode råd jo dyre. Heldigvis er vi udstyret med verdens mest geniale maskine, som har hjulpet os igennem, hele sidste uge. Der er altså mange ting, som skal i ovnen. Man tænker bare ikke lige over, hvor afhængig man er af den..!! Så igår, der stod vores menu på Kyllinge Nuggets (med glutenfri cornflakes) og hjemmelavede fritter. (Mums)…!

Gettings ready

Kartofler

The Machine goes round and round

Tefal fry

Actifry maskine

Taaadaaaa
Maskinen hedder Tefal ActiFry – den kan tilbereder kartofler, grøntsager, fiske- og kødretter og endda desserter. Dessert har jeg ikke afprøvet endnu, men måske jeg får det afprøvet på Torsdag, når der kommer 30 børn plus voksne, til Bella´s afslutningsfest, for børnehaven. Jeg er rimelig presset over at jeg ikke har en ovn.! Men vi har virkelig haft gavn af denne her “mini ovn”, hvor vi utallige gange har lavet pomfritter i den. Noget som vi faktisk aldrig spiser her i huset. Kun når Mr. M (og jeg) har tømmermænd. Men fordi der, kun skal 1 ske olie i gryden, så vil Mor gerne “lege med”…! Far og Bella er meget glade – Så derfor er den Bella´s ultimative favorit 😉


Cornflakes Nuggets

Bumbum hjælper mig

Glutenfri Cornflakes

Eggs

Børnearbejde

Dinner is served

Nuggets and potatoes

Opskrift på Nuggets 2/3 pers:

Glutenfri Cornflakes (alm. kan også anvendes)
1 pk. Kyllingeinderfilet
Salt
Peber
Æg

Knus Cornflakes i en frysepose, med en kagerulle. Bland æg og krydderier sammen. Dyp kylling i æg og vend det i cornflakes. Put dem i ovnen på 200 grader i ca 20 min. Alt efter ovn.

Pomfritter:

ActiFry Maskine.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PASTEL FARVEDE KÆRLIGHED // FLEXA PLAY..