FORKALKET // FORGLEMMELSE...

PASTEL FARVEDE KÆRLIGHED // FLEXA PLAY..

Flexa-værelse-640x594

Ohhh. FLEXA ligger jo mit hjerte meget nært. 1. Fordi min veninde Kathrine, har lavet deres tidl. kampagne, sammen med hendes datter Olivia. (så sød) 2. Fordi at vi valgte en FLEXA seng til Bella´s værelse, da valget stod mellem alverdens modeller. Mange der ikke har børn, forstår nok ikke det her. Men som mor (og nu begynder jeg faktisk næsten at hyle) – men der er vi ved at skabe historie, og minder med vores datter. Og den her seng, den har bare så stor en del, i dem. Bella har aldrig, væres så glad for noget, som hun er for den seng. Der bliver bygget huler. Hende og hendes veninder, sidder og hygger i den, med popcorn og film. Vi ligger i sengen om aftenen og læser godnat historie – og snakker om dagens oplevelser. Jeg har selv samlet den (for at det ikke skal være løgn, SOM I SELV.. HELT SELV..) …!
Så derfor, da jeg modtog denne pressemeddelelse fra dem – at der endnu engang var kommet nye, funktionelle fine møbler, der blev jeg så begejstret. Der er ikke noget, der er mere gratis – end at lave minder, med ens børn..

FLEXA lancerer en ny farverig børnemøbelserie i samarbejde med designeren Charlotte Høncke. Kollektionen hedder FLEXA Play og består af en række legende og farverige møbler fra babyseng og enkeltseng til småmøbler som opbevaringsbænk, reol, legebord og taburetter. FLEXA Play forener funktionalitet og smukt design på en legesyg måde. Møblerne er lavet i det smukkeste asketræ i kombination med 4 fine pastelfarver mintgrøn, rosa, gul og hvid, der kan kombineres på kryds og tværs. FLEXA Play er mere end kun møbler til børneværelset ? det er en living kollektion, som vil passe naturligt ind i det moderne hjem.

image006

Jeg tror at Bella, skal have en opbevaringskasse i rosa og et bord i mint farvede. Det ville passe ekstremt godt ind på hendes, værelse. For jer der ikke har set hendes værelse, der kan i se det her.. (incl. hendes fine FLEXA seng ; )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORKALKET // FORGLEMMELSE...