JOV JOV. VI ER SKAM PÅ ARBEJDE..!!

NYE “HØREBØFFER” // B&O PLAY H6..

foto 8

foto 9

Jeg er jo blevet en lille cykelmus – og det er ikke med min gode vilje. Men de gamle ben de skal ha´noget motion – og med familie, barn, stramt tidsskema…Jaaaa.. Do the math. Der er bare ikke nok timer i døgnet. Så det er op på jernhesten 7.5 km frem OG tilbage. Helst bare ikke når det regner. ; )
Men jeg har længe ledt efter et par god hovedtelefoner, da jeg bliver ved med at tabe dem, der fulgte med min telefon. Jeg kan ikke cykle uden lidt musik i ørene. Selvfølgelig ikke for højt, men bare lige for at skabe en god morgenstemning. Hvem bliver ikke glad af og høre Medina med “Giv Slip”… Ja, mit navn er Rikke, og jeg er en poptøs – og jeg er stolt af det..
Jeg er vokset op i et hus, hvor intet var godt nok end B&O. Vi havde TV, anlæg med “slide” glaslåger, blyanthøjtaler, hovedtelefoner, lysdæmper, nøglering til at slukke hele huset. Fjernbetjeninger i alle str, telefoner i alle former, nogle mere “frække” i looket end andre. Så jeg har en særlig kærlighed for det mærke. Det minder mig om min Far og hans begejstring for teknologi.
Emilie Delance, har flere gange anbefalet B&O´s hovedtelefoner – jeg var hooked på deres design, men havde jo ikke hørt lyden i dem – Den var så, lige så god, som de var pæne. Jeg har valgt den model der hedder B&O Play H6 – De findes i 3 farver. Graphite Blush, Bronzed Hazel og Blue Stone. Mega tjekket og med dens vægt på 230 gram, kan jeg ha´dem med i tasken uden at jeg vrider armen afled pga. vægten. Plus jeg ser sgu også lidt tjekket ud    ; )

B&O PLAY H6

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JOV JOV. VI ER SKAM PÅ ARBEJDE..!!