MANGO BIKER JACKET..

LOVING THEM JEANS // SKINZEE HIGH..

Vi var ude og lufte kroppen igår da solen skinnede. Det blev til en cykeltur i vores nærområde og en gåtur i parken. Vi følte os dog lidt udenfor. For alle havde hun med – overvejede, at få Bella til at løbe på alle 4 og gø som en hund, så vi ikke følte os helt udenfor. “Vuuuf Vuuuf”…!

Jeg har ret optur for tiden. Længe har jeg bare ikke haft de der “perfekte” jeans. Dem som sad “spot on” og ikke gnavede hofterne til åbne sår. Jeg er ikke så god til når de sidder, og stammer på hoftebenene så hæver jeg op. I know. Det lyder lidt freaky. Men det er sandt. Så da jeg så at DIESEL lancerede deres Skinzee´s i en High model, der måtte de testes – og jeg må sige, at de har klaret jobbet til UG, kryds og slange. Jeg har sågar cyklet i dem igår, og der var intet der strammede. Jeg følte mig faktisk ret lexi i dem. Dobbelt op på lucky ; )

JEG ER SÅ GLAD FOR MIN CYKEL

Trøje STIG P // Jeans DIESEL SKINZEE HIGH (Jeg er 175 cm høj – vejer 57-58 kg jeg har taget dem i 27/30) // Sandaler UZURII (har snart slidt dem til døde) // Elcykel COOP // Briller SAINT LAURENT..

1 kommentar

  • Anette

    Hvordan er de der jeans i størrelsen? Og hvor køber du dine Spanx? Tak for en inspirerede blog…..læser med selvom jeg er over 40, det må man godt, ik”!?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MANGO BIKER JACKET..