FRINGE. PANTSSUIT AND CHANELLO..

SELFIE HÅR // SØNDAGS ANBEFALING..

selfie-haar-soendags-anbefaling01

I går var jeg forbi Salon OOPS – Naboløs 3 i City. Ejeren hedder Joekim, og det var også ham der brugte hans “Magic hands” på mig igår. Jeg er jo lidt en sart fis med mit hår, og det er ikke alle der får lov til at røre det. Men når jeg er hos ham, så er jeg helt i trygge hænder. ; )
Jeg måtte dog kæmpe mig igennem 3 timer i stolen, med absurde tømmermænd. Men når manden er lead hairstylist, for Tony and Guy (plus pisse dygtig) så har han en venteliste der er så lang, at du kan drømme om at få en tid i år, hvis du aflyser. Så jeg sad pænt i stolen og trak vejret dybt, på bedste maner, jeg havde lært til fødselsforberedelse. Han var dog så sød, han hentede kaffe til mig. Hvilket virkelig var tiltrængt. ; )

Jeg postede dette billede igår på Instagram @Rikkemay – hvor en del spurgte til min jakke. Jakken er ny og er købt i Århus, i Bestseller shoppen. Den er fra VILA og koster den nette sum af 499,-. Den lever slet ikke op til virkeligheden, på billeder. For den er TOP smuk IRL. Jeg har taget den i en str. M – og jeg er normalt en Small. Find den her.

Dejlig Søndag

XX
R

1 kommentar

  • Stiiine

    Den er så fin i farverne, den jakke! Jeg har selv været lige ved at købe den, men jeg ville gerne have haft, at den var lige lidt længere.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRINGE. PANTSSUIT AND CHANELLO..