SÅ, SÅ MAN LIGE MIG I KUKKASSEN..

FRÆK FREDAG & JALOUSI ..

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uXM5NJCBJtc[/youtube]

 

Det er Fredag og jeg ville lyve hvis jeg sagde at jeg ikke havde lyst til at vippe lidt på de gamle danse fusser idag, til denne sang. Jeg har været vild med denne sang, siden at min mor og jeg var til MEDINA koncert i DR´s Koncertsal. Den blev spillet som en ekstra sang, da hun lige havde skrevet den færdig, inden koncerten. Så jeg har bare ventet på at den skulle komme ud ; )

Har i nogen vilde planer idag? Jeg skal hente min yndlings veninde Eleni, på “Banegården” (som vi Fynboer siger) kl 17.00 Hun har sin søn med, så vi skal bare rå hygge med børnene og højst sandsynligt have lidt Fredags slik (og en anelse is..) Det er jo Fredag (og Mandag, og Tirsdag, og Onsdag..) Hver dag er sgu da en fest og det skal fejres.

Rigtig dejlig Weekend Peeps.

Vi ses senere på bloggen.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ, SÅ MAN LIGE MIG I KUKKASSEN..