OUTFIT // NANSEN´S FØDSELSDAG..

LIFE // GO` FRÆK FREDAG..

Fræk Fredag
Kan i huske dengang for mange år siden, hvor Ekstra Bladet kaldte det Fræk Fredag og der altid var masser af nøgne damer og mænd, der lå i stillinger der fik selv en springgymnast til at blegne – og de opfordrede folk til at dyrke en masse hed sex i weekenden… Jeg kan tydelig huske det, for jeg var ikke særlig gammel og min far holdte EB og det var MAX pineligt når han sad og læste det blad, for tænk sig at han skulle blive opfordret til at dyrke sex  med min mor….Hvaaadrrrrrr…altså… Mucho klammo, tanke… Jeg ved jo at mine forældre kun har dyrket sex 2 gange, da de lavede mig og da de lavede min lillebror..*slut finito* 😉

Men jeg vil alligevel sætte denne weekend i kærlighedens tegn, sjældent jeg gør det fordi det er “yokki” og det altid ender med at man skal være nøgen, men jeg våger mig ud i det… Har arrangeret at vi imorgen kl 15.00 skal ind og se Crazy Christmas Cabaret og bare lige have et par timer for os selv, måske vi ovenikøbet når en lille frokost.. Men han ved ikke hvad han skal, så jeg håber ikke han læser med idag – men der er chancen nok ikke stor, han har ikke besynderligt den helt store interesse for bloggen, kun for at jeg ikke skriver noget om ham…. haha… hvor er han naiv, for det gør jeg selvfølgelig..

Så Glædelig FRÆK Fredag til jer derude – jeg vil slutte den af med en sang der er meget passende, til temaet..

like big butts and I can not lie
You other brothers can’t deny
That when a girl walks in with an itty bitty waist
And a round thing in your face
You get sprung

http://www.youtube.com/watch?v=2ImZTwYwCug

12 kommentarer

 • Amanda

  Du skrive simpelthen herligt! Du er en af de eneste bloggere som jeg gider bruge tid på at læse hvad de skriver, og ikke bare kigge billeder 🙂
  //Amanda

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Haha… tak Amanda, mange vil nok mene at jeg snakker for at holde fluerne væk fra munden, men det er hvad jeg tænker at jeg skriver – så er det farligt nogle gange at man ikke tænker før man taler 😉

   ha´en dejlig Weekend

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jensen

  Tænker SÅ meget på Rachel i friends, der synger den sang for hendes nyfødte.. Da det er den eneste sang som får hende til at falde til ro.. Til ris’s store forargelse!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   haha.. det var lige præcis det billed jeg fik da jeg skrev teksten…

   FRIENDS ROCKS… I see a marathon coming up… 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • He he fantastisk indlæg. Hav en dejliiiig aften søde Rikke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Tusinde tak Katja 😉

   Jeg håber ikke min kæreste læser med… (Fniiiis)….

   Må du ha en dejlig aften..

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kender det godt!!! Min far læste også den klamme avis!!!

  Men god tur til Jer, håber i får en dejlig tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Det er totalt klammo, hvad er der med vores fædre….? “Perv´s” 😉

   Håber i er kommet på toppen igen..

   Go´weekend og “Fræk Fredag” ….wheeyyyyyyy…. 😉

   Knus
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Tak for det herlige indlæg Rikke, husker det udemærket godt. Mega auiii at tænke på…. Forældre som har haft sex.. Næhh jeg er lavet på gammeldags maner, du ved Jomfru fødsel..:O)
  God fornøjelse imorgen, håber det bliver mega hyggeligt.

  /Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   hahaha… ja den tror jeg også jeg hopper på Heidi, det er også bare meget mindre “klammo” det magter man næsten ikke at tænke på 🙂

   Godt det er Lørdag og Fræk Fredag er overstået…wheeeeeee

   Go´aften

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig til at se jer imorgen smukke, husk en sweater så du ik blir kold …..go fræk fredag kys fra glasssalen xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Wuhuuuu… Vi er klar smukke, vi glæder os..

   Go’ go’ go’

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT // NANSEN´S FØDSELSDAG..