Outfit for tonight..

FRÆK FREDAG // HELENA CHRISTENSEN..

helge
I dette sekund er jeg på vej helt opstrammet ind på Champagne baren BALTAZAR og skal (snave) med Helena Christensen. Eller rettere jeg skal til LOUIS NIELSEN event. Men Helena er der ( vi er på fornavn) Dream on Rikke.. Not gonna happend in a million years.. Men jeg ønsker og drømmer. Så er det jo top fedt at man har lyst tøj på og man ligner at man er i 4 måned – fordi man har fået det kvindelige.. tak, tusinde tak gud. af alle dage så vælger du denne dag. pænt svært at være spændt ind i SPANX + TENA.. ( det er gasss, but you get the point) Lækkerheden forsvinder sgu meget, når man hele tiden skal være bange for at de leopard bukser at man har på, pludselig ligner at dyret bløder.. arghhhh… Men tøjet var valgt fordi det jo ligesom var planlagt, strøget, kælt for, og DET VILLE JEG ALTSÅ BARE HAVE PÅ! basta. Men jeg håber at der er en venlig sjæl der lige giver mig heads up, hvis jeg laver røde rander på gulvet. Håber ikke i sidder midt i eftermiddags kagen på Work, så har i nok mistet appetitten. Men som de kloge siger “one second on the lips, for a life time on the hips..” Så det vil du nok sætte pris på i længden. 😉 Whaaaa.

Jeg melder tilbage om hvordan situationen udarter sig. Dejlig Weekend ladies.

XX
R

7 kommentarer

 • Sabina

  Hahahaha kan altså ikke andet end at være helt pjattet med dig! For sinkadusen hvor er du bare genial i din måde at sige tingene på 😀

  Rigtig god aften! Håber Helena kan lide såret dyr hahahahaha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Nuii helena her self, hende gad jeg fandme godt møde.. Er sikker på hele arrangementet går som en leg, med fornavn, SPANX, leo og alle de andre fornøjeligheder.:O)

  /H

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  såret dyr….den var god Sabina thøøøø høøøø 🙂 Riksen, håber du nyder det! Og den skønne Helena somdujoerpåfornavnmeddinheldigefrikadelle!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Jeg sad og grinede højlydt da jeg læste denne post.
  Vi lider samme skæbne i disse dage og jeg har også frygtet for i morgen hvor jeg skal på fancy pancy restaurant, men du løftede lige mit humør til et niveau hvor jeg føler at det nok skal gå trods alt 🙂 TAK

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ÅH, hvor kan du få mig til at grine 🙂

  Jeg VED, at du nok skal klare den til UG Miss Awesomeness! 😉

  /Linda

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jensen

  Jeg gentager mig selv:
  -man kan klæde dig pænt på, men man kan ikke tage dig med i byen…
  <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha. Du er så dejlig sjov! Håber du fik ‘snavet’ med den smukke Helena. Glæder mig til at høre mere om arrangementet.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit for tonight..