PSSSSSSST // DECADENT SALE.. ; )

SÅ BLEV DET FRÆK FREDAG IGEN.. WHEEEEE…

DESIGN TRADE

Så blev det sgu Fredag igen. Yaaaay. Denne weekend skal stå på absolut ingen ting. Og det har jeg sørme glædet mig til. Vi har kørt på fuldt blus siden start December og nu trænger vi bare til at slappe af. Spise Take Out. Se Modern Family. Gå en tur. Holde i hånd. Beklage mig over at selv i weekenden smider Mr. M ikke sine boxershorts i vasketøjs spanden – og Bumbum er lige så krævenden på en Lørdag, som en Mandag. ; ) Men alt i alt – så elsker vi hinanden og trænger til bare at være sammen – ved at lave absolut nada.(!)

Efter min træning idag, var jeg forbi DESIGN TRADE i Bellacenteret. Jeg var ude og besøge holdet bag KASTRUP DESIGN. Dem som laver mit totalt yndlings vinskab. Men det kommer på bloggen i løbet af næste uge. SUPER spændende.

Lige nu vil jeg aftage mit “pæne tøj” – stikke en gulerod i munden på min datter, så jeg lige får 5 min´s ro. Hoppe i min Karmameju heldragt – nægte at lave aftensmad. Beundre mine slappe armen, som snart kommer til at ose af muskler. Sende en tanke til min “tynd fede krop” og min slatne røøøviii og bede dem om at søge tilbage Nord på, hvor det kom fra. Altså balderne. Ikke armene. ; )

Ønske jer en fantastisk Weekend og glæde mig til at vi ses imorgen igen.

Kys

XX
R

 

 

3 kommentarer

 • Cecilie

  Jeg håber du får en rigtig god og hyggelig weekend med din familie 🙂 Det er bare det bedste, at lave “ikke så meget” med dem man holder mest af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Skovgaard

  Beundrer din blog tit og ofte. Har aldrig kommenteret noget. Men jeg har lige et helt andet spørgsmål til dit billede. Muligvis du vil hjælpe mig. Det hvide hegn der kan spottes i baggrunden, er det jeres og ved du hvor det kommer fra? Har snart gået i nogle år, og kan ikke rigtig finde hegn til forhaven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Charlotte.

   Ohhhh. det skal jeg lige spørge min veninde om ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PSSSSSSST // DECADENT SALE.. ; )