ILLUX // BUMBUM..

SÅ ER DET FREDAG IGEN..

LIFE

I nat har jeg ikke sovet specielt godt. Nixen. Der er Kolonat i Bella´s børnehave og hun skal overnatte i børnehaven til imorgen kl 8.30. Jeg er ikke en pyller mor – og jeg kan ikke sætte ord på hvorfor jeg har ondt i maven over det her. Det er så skørt. Hun kommer til at få en fest og hun glæder sig. I værste tilfælde ringer de jo bare til en. Hun sover tit ude – men der ved man jo også hun er i gode hænder.
Men lommelygte, sovebamse og nattøj er pakket – og Little miss Big girl er klar parat til og indtage dagen. 😉

Men dagen i dag bringer sig mange gode oplevelser. Først er det Bootcamp kl 9.00 – så er det city med Kathrine, vi skal ordne nogle praktiske ting.. (shhhh… shopping)
Så har Tante´s dreng (det er mig) Karl fødselsdag og han fylder 1 år – så det skal fejres med stort Hurra – og helt sikkert med masser af kager og pynt 😉
Derefter skal jeg til Tante Sarah´s fødselsdag –  den bliver fejret med Sushi og masser af Rosé. Så hvis der senere ender uheldige billeder på INSTA – så er det forklaringen. Wuuups.

Så Fredag ligner at den lover godt 😉

Hvad skal i lave?

XX
R

3 kommentarer

  • Det er virkelig nogle fine sko du har på! Hvor er de fra? Min fredag er knap så interessant som din. Den står på bland-selv-slik og afslapning. Ugen har været lige dele hektisk og lige dele bliv-under-dynen-og-bliv-rask, så en weekend uden sygdom er tiltrængt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dina

    Tre ord! Vild med dans 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ILLUX // BUMBUM..