BEAUTY // MARVIS..

ILLUX // BUMBUM..

ILLUX

Hold fast hvor kan jeg mærke at Bumbum er ved at blive ældre og en stor pige. Der er mange ting som hun er begyndt og gå mere op i. Så som hendes værelse – og hvor jeg før bare kunne dekorerer det som jeg havde lyst til – der har hun nu nogle “krav” (alt efter hvad hun får lov til, selvfølgelig) Men ville rigtig gerne have en wallsticker – vi ledte længe efter den passende model – Og også efter hvad pengepungen ville betale.

Vi fandt hjemmesiden ILLUX hvor man selv kunne vælge motiver og farve. Hun forelskede sig i denne bjørn – og den syntes jeg passede meget godt til en pige på 4 (snart 5). Hun spurgte hver dag om hvornår den kom fordi hun var så spændt. Heldigvis var leveringstiden hurtig.
Hun kunne slet ikke vente med at få den sat op og hun prøvede ihærdigt for at hjælpe. Hvilket resulterede i at den fik lidt krøller. Men det var nu mere vores teamworks skyld end det var bjørnens.
Så kom det på plads, så kan det blive krydset af på listen over 2 do´s.

Det næste projekt kommer til at blive en køjeseng – er der nogen der har nogle gode råd der?

ILLUX

4 kommentarer

  • Nønne

    Jeps! Vi har Ikea’s pivgrimme Kura seng, men søger man på “ikea hack kura”, så får man eksempler på, hvordan den kan laves om til den mest fantastiske seng, se fx her: http://www.apartmenttherapy.com/the-kura-loft-bed-hacked-10-ways-179847. Jeg er kun nået til at købe malingen – mangler stadig tapet, samt et par dage uden børn til at få det effektueret…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trins

    Vi har næsten lige købt en seng til vores datter i Lifetime Kidsrooms http://www.lifetime.dk. Butikken lå fysisk i Lyngby, men den er vist lige lukket og de har kun deres webshop tilbage.
    Anyways… De har flotte hvide senge i alle højder og der findes super meget fint pynt til. Det virker også som solid god kvalitet der ikke skaller eller knækker.

    Den halvhøje seng som vores anden datter har, er købt på Østerbro i der der træbiks der ligger lige overfor Park Cafe.
    Den har også været god. Den kan man selv bygge om, hvis man vil have den længere eller højere/lavere.
    Den hedder Woody, kan jeg huske. Har haft den siden 2007.
    Den er ikke så smuk som Lifetime, men der er også forskel i prisen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Hej Trins.

      Det skal jeg tjekke ud. Hun ønsker sig sådan en i fødselsdagsgave. Jeg ville faktisk heller ikke have noget i mod at ha´en. Så kan den ene eller den anden altid gå ind på hendes værelse og sove hvis hun fylder for meget om natten når hun kommer ind 😉

      Tak for info.

      Dejlig weekend.

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine

    ‘Emil’ Fra Ilva.

    Den kan bygges op og ned på flere måder og er god og solid. Min søn (på 9) har den stadig. Fordelen er, at man kan variere den efterhånden som barnet vokser (Køjeseng/skrivebord under/hule under/alm. seng).

    (http://shop.ilva.dk/produktfamilie/Emil/?pageno2=1&cat=&searchtype=category&pageno=1&textCat=Emil&setpage=1&btn_pn.x=9&btn_pn.y=119)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTY // MARVIS..