OUTFIT // FAVORITE..

NEOVITA // EVENT..

Jeg købte for ca 7 mdr siden produkter fra NEOVITA – Som jeg skrev om her.. Jeg var meget meget glade for dem – men da de blev tømt og min hud begyndte at blusse op. Flakkede jeg rundt og fik brugt oceaner af penge på alle mulige produkter incl. min Kiehls kollektion som bare gjorde det endnu værre. Men tænkte tit på NEOVITA og at jeg skulle prøve det igen, men tik tak tiden gik og jeg kom aldrig tilbage til det.

Så da Dahl PR inviterede til presse dag hos HEALUX Klinikken blev jeg så glad. Vi skulle se den nye SPA serie de havde lavet og fik en gennemgående forklaring om mærket om hvor det startede etc.

NEOVITA COLLECTION

NEOVITA

NEOVITA BAG

HEALTHY

DELIISH

ANNA DAVID

De har valgt at bruge Anna David, Kirsten Siggaard og Jacob Sveistrup som ambassadører for mærket – hvilket meget godt dækker alle aldre og køn. Både Anna og Kirsten ( Vi er på fornavn ) deltog i eventet og man fik også mulighed for at høre deres mening om produktet, hvilket var ret interessant – for det beviser jo netop at vi alle bare er mennesker. De havde fuldstændig de samme udfordringer som os andre.

Pigerne i butikken var så søde og der blev mulighed for at afprøve alle produkterne. Jeg blev selv ret hooked på deres bodyscrub og den skum de har udviklet til appelsinhud. JA TAK!! Man kan også bruge den rundt om knæene hvilket er et top plus i min bog. Af en eller anden grund er jeg bare født med mere hud rundt om knæene – hvad sker der for det.?
Så jeg skal i gang med at skumme mig ind med deres mirakelkur 😉

Produkterne er super nemme at bruge – du skal ikke bruge vatrondeller eller andet gøjl. Det hele kommer ud som skum fra beholderne og det er nemt at påføre. Plus det vejer ingen ting så du kan snildt rejse med det.

 Men hvad er NEOVITA egentligt?

NEOVITA COSMETICS er et ungt, dynamisk hudpleje mærke.

Produkterne adskiller sig ikke kun optisk tydeligt fra andre mærker. De omfangsrige forskningsresultater inden for området virkestof- og konserveringsteknologi danner grundlaget for alle produkter fra NEOVITA COSMETICS.

NEOVITA COSMETICS anvender hermetisk lukkede aerosolbeholdere for at opnå den højest mulige produktkvalitet og absolutte beskyttelse af de naturlige virkestoffer mod påvirkningen af lys, UV-stråling, ilt og bakterier.

Synligt virksomme produkter med bedst mulig hudforenelighed er resultatet af denne innovative skønhedspleje, som ikke indeholder konserveringsmidler.

NEOVITA COSMETICS arbejder til stadighed på nye, innovative produkter for at imødekomme kundernes individuelle og vekslende behov. NEOVITA udviklings- og forskningslaboratorium afprøver hele tiden de nyeste trend-råstoffer for at opnå størst mulig effektivitet.

Neovita Cosmetics er professionelle skønhedsprodukter som virker og gør en forskel.
Forskningsresultaterne er imponerende – produkterne til ansigt og krop er meget virkningsfulde og dybdegående. Produkterne er rene og naturlige og vores innovative konserveringsteknologi gør at ingen tilsætningsstoffer er tilsat.

(Produkt info er lånt fra deres egen side – da det er meget teknisk ???)

Alle deres Produkter kan du finde her..

ENJOY
???

5 kommentarer

  • det lyder godt, det må jeg lige tjekke ud!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janne

    Det lyder til at være lækre produkter!! Den omtalte skum til appelsinhud lyder som et produkt jeg skal have fat i, hvad hedder produktet? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Pultz

    Åh altså, den med mere hud omkring knæene er også et problem her.. Og efter en nylig operation ser det da endnu mere forfærdeligt ud.. Så den creme må være et must have 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bettina

    Det er vildt lækre produkter, og super gode! Kan godt anbefales. Brugte den til sensitiv hud 🙂 bare ærgerligt at det ikke bliver forhandlet flere steder. Og prisen er lidt dyr på SU :/

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Ja de er virkelig lækre. Elsker de kommer ud som skum ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT // FAVORITE..