ACIE´S BOLLER // BELLA´S FAVORIT..

Blogger event // Fashionistas..

Vi havde den dejligste aften forleden – da vi var inviteret hen til FASHIONISTAS  hos Roxana og Theodora – hvor Rikke Skov fra Brands of Beauty var at fortælle om alle hendes skønne produkter. Hun lærte os en masse om produkterne og da vi gik derfra var vi næsten eksperter – det var super lærerigt. Rikke har mærker som M2BEAUTÈ – de laver M2LASHES, Maria Lux og mange flere.

Jeg glæder mig personligt helt vildt meget til at prøve M2LASHES som er – Aktiv vækst til dine øjenvipper: Det aktive serum indeholder et patenteret ingredienskompleks MDN* med oprindeligt afsæt i øjenmedicin, som stimulerer vipperødderne og virker forlængende på vippernes vækstfase. Dine vipper vil ikke bare vokse sig længere, tættere og stærkere, men i nogle tilfælde også mørkere og med en mere harmonisk bue. Det modificerede og nøje doserede ingredienskompleks stimulerer vipperødderne, virker forlængende på vippernes vækstfase og giver samtidig tættere vipper.

Så måske om 6 uger så har jeg lige så lange vipper som et dådyr – I wish. Men jeg går igang med at teste det nu, så jeg skal nok vende tilbage med resultatet.

 

20130511-234406.jpg

20130511-234239.jpg

20130511-234259.jpg

20130511-234342.jpg

20130511-234320.jpg

20130511-234451.jpg

20130511-234503.jpg
Der var masser af søde piger med til arrangementet – og man bliver næsten sådan lidt STAR struck – for jeg er jo vant til at se dem på deres blog og ikke i live version.
Der var Stine fra All things dapper, Ditte pigen fra Velvetsnow.dk, Kia fra Fieceogfattig.dk, Sarah Wulff fra Lionsandwolves.com og mange andre dejlige damer..

Aftenen stod på skøn sushi og MÒET Champus – hvilket gjorde at Riksen igen, var på druer. crap. Prøvede efter et par glas at lokke alle pigerne med i byen – men det lykkedes bare slet ikke rigtig. Det blev til lidt mere vino og kl 23.00 var jeg hjemme i min seng igen – hvilket jeg tror at Mr. M satte stor pris på.

Hvis i ikke har været til arrangement hos FASHIONISTAS før, så skal i klart melde jer til deres nyhedsbrev – da de har de lækreste ting dernede. De har et bredt udvalg i størrelser og modeller og dækker bredt alle mærker. Jeg forelskede mig selv i en snake clutch fra Malene Birger.. Damn den var sprød. Jeg kunne have snupset den med hjem, hvis det ikke var fordi at jeg var blevet sat på shopping LOCK DOWN…! Hvis i ser jeg køber mere, så råb vagt i geværet – for jeg skal altså bare ikke shoppe mere denne mdr. Kontoen brænder og der er “way too much month at the end of the money”..pis.!

4 kommentarer

  • Haha, hvor ser alle de fine bloggere dog bare glade ud 😉

    Kram!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Vi lyttede meget intens lad os bare sige det 😉 (ellers var de allerede stive, who knows) 😉

      Dejlig Søndag.
      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    kan man købe det vidunder middel allerede nu?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Ja du kan få det i SEPHORA, Magasin etc og i design butikker. Det skulle være helt sindssygt 😉 Glæder mig til at se.

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ACIE´S BOLLER // BELLA´S FAVORIT..