CRAZY LADY IN RED..

YSL // Fashionistas..

20130508-171920.jpg

20130508-171939.jpg
Hvis der stadig er nogen som er på jagt efter et YSL tørklæde som det jeg har i blåt. Så fås det i army og mørkegråt hos FASHIONISTAS nu til 1250kr – hvilket er en super pris da de kostede næsten 2000 fra ny. Jeg er så glad for mit og det duer bare det alt.. Hvis man har et ens farvet sæt på, så giver tørklædet bare lige det sidste lækkernes.. Men det tørklæde har også en helt special plads i mit hjerte da jeg har fået det af min yndlings Karl i gave. : )

Kvaliteten er silke og man føler faktisk at man får meget for pengene. Jeg er jo max tørklæde pige og går ingen steder uden at have et i tasken eller om halsen. Det er min sutteklud og det er et must item i min garderobe. Men man kan nogle gange godt føle sig lidt snydt på prisen. Det gælder virkelig ikke dette tørklæde, der går pris og kvalitet hånd i hånd.

Hvis du ikke bor i Københavns området så giv Roxana eller Theodora et kald eller send dem en mail, så vil de helt sikkert hjælpe dig.
Du kan se deres information på www.fashionistas.dk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CRAZY LADY IN RED..