RAVN FUR // ME AND MY GOAT..

RØNSBØL X CHRISTIANE EVENT

CSM

RØNSBØL

CSM RØNSBØL

Jeg har slet ikke fået vist jer billederne fra da jeg var til RØNSBØL event. Jo Jo den er go´nok. Det er Christiane Schaumburg-Müller der er på billederne. Hun er ambassadør for RØNSBØL og en ret god en af slagsen. Man kigger jo på hende og tænker – “den der hud, den vil jeg også eje”… Men sandheden er at Christiane er som du og jeg.
Hun fik i en alder af 30 år – Børne eksem. Det vidste jeg ikke at man kunne få i en voksen alder, da navnet jo skulle give sig selv.! Men det er sandt. Hun har også kæmpet med dårlig hud, som vi alle andre døjer med til hverdag.!! Lidt rart at vide ik? Man føler sig sgu tit som en freak, når man render rundt der, med teenage hud i en voksen alder. Men hun fortalte at hun havde prøvet alle produkter og det eneste der virkede var RØNSBØL. Så da de spurgte hende om hun ville være ansigt ud af til for dem, følte hun det var helt rigtigt. Hun vil ikke reklamerer for noget at hun ikke kan stå indenfor eller at folk ikke kan betale sig ud af det. Hvilket jo egentligt er en ret fin finger regel.

Jeg tester produkterne lige pt – og er faktisk rigtig tilfreds med dem. De er gode mod min hud og man kan mærke at der ikke er alle mulige tilsætningsstoffer i dem. Jeg glæder mig til at se resultatet, da min hun har været ret slem efter jeg fik fjernet mandler, med alle de piller jeg har taget. Men det er et helt andet indlæg, som i nok skal få ; )

Jeg er ikke teknisk stærk på indhold eller andre formler – men det er de her to ladies til gengæld. Så læs om det her hos Pudderdåserne.dk – hvor de kommer med deres egen holdning til RØNSBØL.

Find RØNSBØL lige her..

 

2 kommentarer

  • Jeg bruger også Rønsbøl det gør virkelig meget for min hud 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Jeg ku godt bruge nogle nye produkter så det ku da være jeg sku prøve dem der af 🙂
    Jeg fik faktisk også børne eksem i en alder af 23 år, det kaldes atopisk eksem når det er voksne som får det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RAVN FUR // ME AND MY GOAT..