OUTFIT // HOSS INTROPIA..

HOSS INTROPIA EVENT..

Da vi holdte eventet for HOSS INTROPIA i lørdags – der kunne man jo blive sminket og få taget sit billede. Det var der rigtig mange der havde lyst til. Det var bare sådan en oplevelse at få lov til at hygge med så mange søde piger der var mødt op for at støtte mærket og op om eventet.

Jeg har valgt lidt ud i det billeder der blev taget den dag – der var nogen der var helt cool med at jeg brugte dem på bloggen og nogen ville bare gerne gemme dem til privat brug, hvilket bestemt også var helt fair.. 😉

HossIntropia_Illum.2013_17828

HossIntropia_Illum.2013_17816De 2 billeder her er af mig og min barndomsveninde Julie Binggeli. Hvis i har set min Youtube Video – så er det søde Julie der har skrevet sangen. Siden jeg hørte den sang har det været min favorit og jeg får stadig kuldegysninger hvergang når den spiller. Julie og jeg er begge fra Fyyyyyns land bare henholdsvis Faaborg og Nyborg. Vi har kendte hinanden siden vi var måske 5 – så det var så dejligt at hun kiggede forbi Illum den dag. Det betød specielt meget for mig.?

HossIntropia_Illum.2013_17512This lady you know.. Det er jo min Kathrine – Kat kiggede også forbi for at snuse til alle de fine ting – og for at sige hej og med lidt pres få taget et billede sammen med mig.

HossIntropia_Illum.2013_17390

HossIntropia_Illum.2013_17403

HossIntropia_Illum.2013_17439

HossIntropia_Illum.2013_17449

HossIntropia_Illum.2013_17490

HossIntropia_Illum.2013_17501

HossIntropia_Illum.2013_17504
De her billeder betyder rigtig meget for mig. Den her gruppe smukke smukke piger – Var kommet for at sige hej til mig og det må jeg sige gik lige i hjertet. Måske blev jeg også lidt bekymret over de faktisk læste med, idet at mit sprog på bloggen ikke altid er helt stue rent. Ups. Men de var så søde og fik lagt fin makeup. De blev stylet i HOSS INTROPIA og fik taget fine fine billeder… Det var både en oplevelse for mig og måske også for dem.. 😉

Resten af billederne er lidt stemningsbilleder – så for dem der ikke nåede derind kan se hvad vi lavede 😉

HossIntropia_Illum_2013_0016

HossIntropia_Illum_2013_0011

HossIntropia_Illum_2013_0020

HossIntropia_Illum_2013_0014

HossIntropia_Illum_2013_0001

HossIntropia_Illum_2013_0005

HossIntropia_Illum_2013_0009

Tak til alle dem der støttede op om arrangementet – der er ingen tvivl om at jeg var rigtig nervøs dagene op til, da jeg var bange for der ikke kom nogen. Men det var der heldigvis og bekymringen var for ingen grund. Så mange tak for det.
???

XX
R

4 kommentarer

 • Pia

  Det er altså også en helt fantatisk sang! Jeg er helt skudt i den efter jeg hørte den første gang. Er så træt af, at jeg ikke kan finde den på Spotify.
  Og hvor ser I alle dejlige ud – man skulle have været der!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg takker af hjertet for komplimentet om min musik. Du kan finde den på youtube, hvis du søger på Julie Binggrli, ellers er musikken at finde på reverbnation.com/jubimusic eller myspace.com/jubicyber.
   God dag:-)
   Julie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor virker det som en super hyggelig dag! Kan godt forstå at billederne af pigerne betyder meget. De er virkelig blevet gode, de billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Andersen

  Hvor er Katrines leostyling bare inspirerende. Jeg har samme skjorte, go jeg har bare ikke fået gået med den, fordi jeg ikke rigtig har følt mig tilpas i den (Nuvel den kan bruges til jeans, men det synes jeg ikke helt fungerer til mig). Jeg må nu ud og have mig en leo nederdel.

  Nyd Nyborg fine Rikke og tak til Katrine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT // HOSS INTROPIA..