THE CRAZY BALLOON LADY..

DEPEND IKKE ULOVLIGT I DANMARK..

20140306-133001

Jeg ved ikke om der er nogen af jer der har fulgt med i medierne den seneste tid, vedr. at DEPEND GelLack var blevet gjort ulovligt i Sverige.? Well it did. Det er taget af hylderne i butikkerne og det er nu ikke længere muligt at købe deres (efter min mening) verdens bedste DIY produkt (do it your self) – da det viser sig at der er nogen der har ved brug af det (efter hvad de siger) fået en uønskede virkninger i form af allergiske reaktioner. Neglelakken indeholder akrylater, som kan virke allergifremkaldende ved hudkontakt.
Så efter alt det her ballade har MATAS valgt at trække det væk fra alle hylder, da de ville se tiden an og vente på, hvad miljøstyrelsen kom frem til at beslutning. Den beslutning er kommet idag og jeg er super glad og lettet over at kunne fortælle at de har vurderet at DEPEND GelLack, gerne må bruges privat.. (var nu heller ikke stoppet alligevel) Yaaaaay. I kan læse hele deres vurdering lige her..!

I ved jo at jeg er største DEPEND fan og jeg elsker at bruge deres produkter, så for mig ville det virkelig være sørgerligt hvis det var blevet gjort ulovligt. Der er også ting at jeg ikke kan bruge, fra forskellige mærker af kosmetik eller parfumer. Sådan er kroppen nu engang – det er træls. Men det skal jo ikke ødelægge det for alle dem, som faktisk godt kan tåle de produkter. Vi er vokse mennekser og vi må selv navigerer rundt i alle de valgmuligheder vi har for at se smukkere og yngre ud. Men jeg er bare lettet og meget meget glad.

Bare lige lidt info til alle jer DEPEND fans derude.

Dejlig aften

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE CRAZY BALLOON LADY..