LOS AEROPORTO KASTRUP

MIN REDNING..

EXUVIANCE

Som i ved har jeg skrevet om min on going kamp med min “voksen acne” som jeg har prøvet alverdens cremer for. Så da jeg fik dette rejsesæt fra Exuviance blev jeg rigtig glad. Jeg havde gået og tænkt over hvad jeg skulle medbringe på ferie – og orkede ikke store flasker af alt muligt. Jeg har brugt rigtig mange penge dette år på at finde noget som kunne hjælpe mig med at slippe af med det. Hulk.
I mit indlæg her var der super mange der var så søde at sende alle mulige ideer til hvad jeg kunne bruge som hjælp. Og flere af jer foreslog Exuviance. Så nu giver vi det et shot og krydser fingre for at jeg får hud som en baby.

Tak for den altid aktive debat når det kommer til at snakke om problem områder og i deler erfaring og jeres egne frustrationer.

XX
R

; )

3 kommentarer

  • Heidi

    Spændende om det virker, glæder mig til at høre om din erfaring med det. Hvor købes det henne??

    KH H

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • M.Mille

    Jeg synes helt klart at du skal give det et forsøg med MD. Det kan købes billigere i England eller hvis du skal et smut forbi the United States 🙂 (Et godt råd fra en kosmetolog)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Jeg har faktisk købt hele serien fra UK engang – men jeg syntes den var meget “aktiv” kan det passe..? Min hud er så sensibel. Hvor er du kosmetolog henne i landet?

      Knus
      Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOS AEROPORTO KASTRUP