INSPIRATION // STORE PIGES FØDSELSDAG..

VERDENS BEDSTE GAVE..

PYTHON CLUTCH
Min veninde Eleni havde læst dette indlæg hvor jeg ønskede mig en Python Clutch og havde sendt mig denne taske som hun havde købt med hjem fra Bali. Der kan man da snakke om at man har verdens mest betænksomme veninde, som tænker så meget med hjertet at hun ligefrem giver mig en taske som skulle have været til hende selv… Ren kærlighed. Jeg elsker tasken og den passer også perfekt som rummelig clutch eller pung ned i en stor taske. Den er virkelig smuk i kvaliteten. Perfekt i str. også brugervenlig med en lukke magnet, så ingen kan hapse din mobil, pung etc. Yehaa. Specielt når musikken spiller og Riksen har fået lidt for meget vino – så holder tasken styr på sig selv. 😉

Af hjertet tak søde Eleni.

 

8 kommentarer

 • Louise JC

  Hvor er den fin.
  Og hvor er det bare en sød veninde, du har. Det betyder alverden at have skønne damer omkring sig 🙂
  Tillykke med den 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Så dejligt at have skønne piger omkring en – og hvis der er nogen der har det, så er det mig. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eleni

  Selv bedste veninde og om nogle betænksom så er det da dig❤❤❤❤❤love you

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Du er forgudet med skønne kvinder omkring dig, og dem skal man holde fast i. Det gør jeg med mine. De er guld værd, og uundværlige. Den er super fin.
  /H

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ja jeg er meget heldig med alle de dejlige damer at jeg har i mit liv. 😉

   Dejlig weekend Søde Heidi.
   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en sød veninde du har. Og smuk clutch. Den kan jeg godt forstå du er glad for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Elsker elsker elsker mine veninder – er så heldig. Alle fortjener veninder som mig. 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION // STORE PIGES FØDSELSDAG..