LEOWULFF BACK IN STOCK..

VERDENS BEDSTE GAVE..

Verdens bedste gave CC

Verden Bedste Bank CC2

Verdens Bedste gave CC2

Da Mr. M og jeg var i Hamborg var jeg jo i CHANEL butikken for at købe min clutch. Men jeg er jo så heldig (eller uheldig ville Mr. M mene) at jeg har en lille veninde der arbejder der. Så jeg fik det helt store show af ting der ikke var kommet i shoppet endnu – jeg måtte dy mig. Jeg havde jo ligesom besluttet mig for min taske. Men hun mente at jeg skulle have en lille gave og det blev denne smukke smukke “The little black jacket” bog som jo er noget af det cool´st at have liggende på bordet som lidt henslængt lækkert pynt. Sådan “jeg har slet ikke tænkt over hvad der er på bordet, jeg har bare lagt en tilfældig bog” agtigt. SOM OM. Rimelig gennemtænkt. Men den fik jeg med som en lille jeg holder af dig gave. Såååå sødt altså.
Mr. M var tosset for det var ham der skulle bære den og jeg lyver ikke når jeg siger at den vejer ca 5 kg. hihi. Og det slutter ikke. Et eller andet sted i mine poser der var der åbenbart en alarm, så hvergang at vi gik ind i en butik så hylede alarmen hver gang. Til sidst der var han så tosset at nægtede at shoppe mere – ohhh well. Man må sige at mit budget ligesom var brugt. Så det gik lige  ; )

4 kommentarer

 • Sara

  Haha, kan lige se det for mig med en gnaven Mr. M!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg var i Berlin for nylig , alene, og jeg gik sådan lidt rundt og kiggede i butikker.
  Men HVER gang jeg gik ind i en butik gik alarmen, selvom jeg ikke havde købt noget nogen steder .
  Jeg måtte endda 2 gange lade personalet rode min taske igennem!!
  Det viser sig at det er stregkoder på make up og parfumer der udløser alarmen?!?
  Men det var heldigvis ikke værre end at de i en af butikkerne havde en bipper de sætter tasken op på,
  som på mystisk vis får det til at stoppe …. PIIIINLIGT! Kan sagtens forstå Mr.M’s shoppe stop 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Mænd er bare nogle sure røvhuller-indimellem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Lækker bog ! Skal til Hamburg næste weekend, og selvfølgelig forbi Chanel 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEOWULFF BACK IN STOCK..