MIRACLE MOLLY // DAY 4..

LIFE // GO´FREDAG..

FTC CASHMERE
Er faktisk rigtig glad for den billed serie der blev taget til idag – nature som baggrund er så lexi – Godt man ikke kan se min dårlige hud… Var ved lægen idag (jeg er altså ikke hypokonder) det er ikke derfor jeg kommer derop, men jeg har så frygtelig mange forsikringspapir der skal udfyldes og de labaner håber jo på at jeg snubler i min forklaringer om min ulykke – men NEWS FLASH – man kan ikke snuble når man siger sandheden // ta´den TRYG 🙂

Nå men summasummarum – spurgte indtil min ækle hud og fik piller mod ACNE som skulle hjælpe på det, han mente det var en dyb infektion… (måske man ikke kan tåle mælkeprodukter?) men jeg har døjet med “bumser” under huden i snart et år, faktisk efter min ulykke er det blevet forfærdeligt.. og en ting at man skal leve med et skamferet ben, så gider man jo ikke ligne er pizza i ansigtet… Så i en alder af 30 er jeg ejer af vanddrivende piller og piller for ACNE, det er da op af bakke må man sige…

Optur på denne Fredag // har trøstet mig selv med lækker strik fra H&M TREND “you will see soon” og jeg har det nye SE & HØR der skal tæskes igennem iaften – sammen med en hele pose poletter..

Nedtur // Jeg har skulle tisse 20 gange idag som om jeg var 90 år mon det er kulden? (eller mit overmisbrug af piller for hævede stænger)..
Venter på en pakke fra ZARA jeg har bestilt en blazer på udsalg, som efter en UGE først er blevet afsendt IDAG!! Den skulle jeg så have haft brugt imorgen… SUPER hurtigt service, det kan godt være fragten er gratis – fordi den bliver sendt til butikken, men det hjælper jo ikke en skid når der går 3år før den så kommer frem, moden når jo og skifte inden at jeg får den på..!!

Ha´en dejlig Fredag..

3 kommentarer

 • Jane

  Må man godt herinde i dit forum? Tager chancen… Er så fucking glad for at du er startet med at blogge, dine tekster, din humor og din stil er lige mig. Åh, hvor jeg dog ser frem til at få mit daglige kick af dig.. Sorry, jeg lyder som en forelsker stalker, det er jeg altså ikke. Men har læst blogs i mange år, også er det dejligt (og sjældent) at man finder en ny, som man bare syntes er perfekt.! TAK 🙂
  Håber du snart er fri for pizza face, selvom man nu ikke kan se det på billederne, og ellers syntes jeg du skal gå all in med togskinnerne 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Jane,

   Haha.. Du må altid bande herinde, det er en ting at man “for sure” må…!! Herinde skal man sige hvad man tænker og ikke smide det igennem et filter først og ende med de pæne ord som alle gerne vil høre..

   Jeg er glad for at du syntes det er en fornøjelse og lidt underholdning at læse med på bloggen, det er præcis det mit mål er med den.. Tal fra hjertet og fortælle andre at det er okay at belyse alle de sider man ikke syntes der perfekte… Ex. Dårlighud eller vand i benene..

   Jeg er glad for din tid at du gad og skrive til lille mig – det betyder super meget…

   Ha’ en fantastisk lørdag.

   Kh
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  *bande

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIRACLE MOLLY // DAY 4..