GARDENIA VS ISABEL MARANT..

LIFE // RELAXED..

ZARA Sweater
JA… så fik jeg HPV vaccinen.. det var dejligt.. men det kan godt være at min læge sagde at han hentede “prinsesse nålen” men han brugte da en djævle eleksir i den sprøjte.. for satan det gjorde “AVS” – og jeg om nogen kender smerte og min grænse er faktisk ret høj.. åbenbart ikke når det gælder HPV. Men jeg fik det gjort.. så “HU HU HURRA” så kommer der et flueben på listen over “2 do´s”..
Jeg kom seriøst med en liste så lang, fordi jeg inge hukommelse har – godt han havde sat nok tid af til det, for der var mange punkter på listen.. Fedt at man i en alder af 30 år går derfra med en recept på “serveren” hvor man har fået vanddrivende piller… så ved man bare man er rundet de 30, nu er det ned af bakke herfra. Men jeg har åbenbert problemer med mine veneklapper og de gør efter operationen at jeg ikke kan komme af med alt væsken i mine ben – så håber at jeg får fine slanke ben igen, men det erstatter så bare at jeg skal rende på toilettet hele tiden som en eller anden inkontinens aldrende kvinde.. men man kan vel ikke vinde hver gang 😉

Håber at i er på vej til Lægen…

14 kommentarer

 • Gitte

  Hejsa
  Har lige bestilt tid til min første indsprøjtning:(:)
  Jeg undrer mig over at jeg selv skal hente vaccinen på apoteket og så medbringe den.
  Har du også gjort det?
  Vh Gitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Gitte,

   Hvor er du sej, ja det har jeg hørt om – men det skulle jeg ikke… Det er meget sært at man skal det, det giver ingen mening, ærligt for mig…? Men det skal man feks. Også tit når kvinder skal ha’ spiral, så henter man den også på apoteket….??? Mærkeligt system…

   Men godt du har gjort det… Wuhuuu for os..

   Go’ aften
   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jensen

  Hvor er den smukke sweater fra? Gul er det nye sort her til foråret, haps, haps, haps!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også fået HPV 🙂 Synes det er så vigtigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Det er det vigtigste – men jeg har desværre først set alvoren i det nu…

   Men sejt vi har gjort det.. 😉

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Av, fik også mit andet stik i dag. AV min skulder, av av av

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Sofie,

   Ja det gør pisse ondt, det tænkte jeg virkelig også på… Av lige armen… 🙁

   Men godt du har gjort det, et stort 5 tal til dig.

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er min tur på torsdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Sejt at du har gjort det.. Thumbs up… Til dig, til mig og til alle de andre…

   😉

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Tillykke med vaccinen! Det er godt at du har fået det gjort – jeg er kun nået til indledende fase…..
  Det er ikke sikkert at du kommer til at løbe mere men der skal til gengæld mere fart på, når det er NU og så kan du levere som en elefant 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Helle 😉

   Ja, det er bare med at komme igang,
   Det skylder vi vores familie og vores børn … Prisen er ikke værd at betale, hvis man ikke gør det.

   Så kom igan frk. 😉

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg blev også stukket i dag, av av! 🙁 2 x tilbage 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Sejt Natascha.. skide godt.. vi skal sprede budskabet så alle får 🙂

   ha´en dejlig dag på trods af regn 🙂

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GARDENIA VS ISABEL MARANT..