NYC TIPS // HAR DU SET JEG HAR LAVET EN NY INSTAGRAM??

IKKE ALLE ER THANKFUL I DENNE TID..

VI SKAL IKKE FEJRE THANKSGIVING men vi skal ud og se om vi kan sprede lidt glæde. Bella og jeg har de sidste par uger prøvet at samle en masse ting. Vi har samlet handsker, tandbørster, sæber, shampoo, balsam, kamme, børster, deodoranter, parfumer, strømper, snacks, cookies, proteindriks mm. som vi skal ud på torsdag og dele ud, når det er Thanksgiving.

Vi skulle ha´været til Kentucky og fejre det med min KY familie, men vi kunne ikke få det hele til at hænge sammen, da M først har fri i morgen onsdag og det bliver fejret torsdag – og da planen var at køre derned, og så meget trafik på vejene og de lover dårligt vejr, så kan det bare ikke hænge sammen for os, men det er også helt okay, for så kan vi sprede lidt glæde for andre.   Så vi håber vi kan bare gøre et par stykker glade med lidt kærlighed og omsorg❤️ Det er ikke alle der har en familie de kan besøge, så besøger vi dem ; )

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYC TIPS // HAR DU SET JEG HAR LAVET EN NY INSTAGRAM??