AUSSIE ROGER OVER AND OUT // OG EN REJSEGUIDE IN THE MAKING..

4 PAR STØVLER DU IKKE KAN UNDVÆRE TIL DENNE VINTER..

BIKER STØVLE // SNAKE STØVLET // FLAD STØVLET //  BIKERSTØVLE MED NITTER..

Jeg kan ikke andet end at drømme om store striks og tunge støvler, når jeg ser alle dem der begynder at dukke op på de forskellige websites – jeg fik en lille smagsprøve nu her i Australien, hvor det ‘kun’ var 22 grader og hele familien måtte ud og shoppe lidt varmere tøj end det vi havde med. Jeg ville gerne ha´købt et par nye UGG´s til både Bella og jeg, men Singapore Airlines havde problemer med indtjekningen, så det tog over 2 timer – og så skulle vi igennem security, og efter der, var der intet tid tilbage til shopping. Hulk

Så da der ikke er mange uger til vi skal til Danmark igen, er det med at være forberedt, for jeg ved bare, når jeg lander I Danmark, så har i hapset alle støvler i min størrelse. DAMN YOU LADIES!

Så nu har jeg fundet mine 4 favoritter, der skal med mig hjem på juleferie, de er puttet i kurven, jeg mangler bare at trykke på PAY så er mine fusser sikret, kommer ikke  til at fryse, for det magter jeg bare slet ikke ; ) Læder støvletter er perfekte til vinter.

Håber vinteren er mild ved os, men alligevel tilpas koldt, så jeg kan vise mine new ‘booties’.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AUSSIE ROGER OVER AND OUT // OG EN REJSEGUIDE IN THE MAKING..