VI SKAL IKKE HAVE FLERE BØRN, MEN DET HAR JEG IKKE SELV VALGT!

NYC TIPS // HAR DU SET JEG HAR LAVET EN NY INSTAGRAM??

NYC ANBEFALINGER Flere har spurgt mig om jeg ikke ville komme med nogle flere tips på instagram og det vil jeg jo så gerne, men tit forsvinder de på min egen, så har faktisk lavet en ny. Du kan finde den på @theinsider_in_newyork og jeg er allerede næsten oppe på 400 følgere på få timer, jeg har totalt optur over det, så har du SMASHET den follow button så tusinde tak, og har du ikke så bliver jeg så glad hvis du gør❤️

Kys
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI SKAL IKKE HAVE FLERE BØRN, MEN DET HAR JEG IKKE SELV VALGT!