THE BOW DRESS // MONTH OF MAY..

NÅR MAN DRØMMER..

JEG ER TOTALT EN DAGSDRØMMER Jeg drømmer om alle mulige ting og også ting der aldrig bliver til noget, men jeg tror det er vigtigt man ikke giver op på de drømme der strømmer igennem hovedet og så holder fast i dem❤️

Jeg har drømt om at lave min egen kollektion i så lang tid, der skulle desværre min fars afsked til før jeg virkelig tog mig sammen og turde springe ud i det. Jeg ville vise ham at ting kan ske, hvis man bare tror på dem. Han var verdens bedste håndværkere, der fandtes ingen som ham. Men han troede aldrig på sig selv og sin kunnen, så han sprang aldrig ud i det og blev selvstændig, selvom om han ville have været så sej til det, for det var min daddy. Han kunne fikse alt og han elskede det.

Jeg har nok meget hans mentalitet, jeg er vitterligt min egen værste fjende, som mange kvinder måske er, også selvom der så er 1000 der hepper på mig, så er det lige den én kommentar der slår en ud og så føler man ikke hele verden tror på en – okay, det er nok mest bare når M stiller spørgsmål til økonomien og en forretningsplan jeg panikker helt vildt, så da jeg sad og betalte min invoice forleden dag, der var jeg lige ved at kaste op. Nu er det virkeligt og jeg kan ikke ‘komme ud af det’ 😂

Så PLEASE supporte min svage sjæl og min nye baby @monthofmay og sign op til nyhedsbrev HER.

XX
R

2 kommentarer

 • Så er der signet up for nyhedsbrev! Bliver spændende at følge 🙂

  Hvad skete der egentlig med skoeventyret – jeg synes ikke at huske, at du har skrevet om det efter et indlæg, hvor du var på skofabrikken?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jaaaah ; ( Jeg brugte 8 mdr og enormt mange penge på at udvikle og så kunne fabrikken ikke følge med og lave de designs jeg ønskede og som de havde lavet samples på. Aldrig har jeg været SÅ skuffet. ; (

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE BOW DRESS // MONTH OF MAY..