DAPPER DOLLY // TGTBB..

ER JEG DEN ENESTE DER DRØMMER…?

IN THE SUN

MEMEMEMEME

me

Ohhh. jeg sidder sådan og drømmer lige nu. Trænger til noget varme og en lille sol der skinner smilende til mig. En blå himmel. En paraply drink og en dejlig bog. Har overvejet flere ting.
Hvis jeg skulle snuppe ego hatten på, noget jeg sjældent gør. Så ville jeg hoppe på et fly til Indien og rense tankerne på en yoga tur. Jeg ved bare ikke om Mr. M ville synes at det var helt cool. Nok ikke. Men så igen. Så er han sgu en meget rummelig person, så han ville nok sige “go ahead” følg dine drømme. Tror alle ville have godt af og trække tid ud til en tænke tank. Det er noget jeg har drømt om i mange år. Tror jeg gør det næste år sammen med min lillebror, det ville være noget lige for ham. Han er meget in touch med hans følelser, så tror vi ville få den fedeste tur sammen.
Men ellers ville en tur med familien på en hvid strand heller ikke være af vejen. 😉

Hvis i kunke vælge frit – hvor ville jeres drømme rejse så gå til?

Godmorgen og karma kram til jer alle.

XX
R

11 kommentarer

 • Mette R

  Australien, lyder helt fantastisk !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Grønland, uden tvivl!

  Selvom jeg nu også elsker varme, men Grønland det må jeg opleve… en dag…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Bahamas, det ku være lækkert! Ellers har jeg en stor kærlighed til Italien, klart flere besøg værd 🙂 Og hvor er din skønne nederdel fra? Er det uld??

  Go dag og post en masse idag. Har brug for max overspringshandlinger :-);-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Helt sikkert Goa, jeg har været der en enkel gang før og det var 14 helt fantastiske dage !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanski

  Costa Rica – skønne strande og flot grøn natur (tror jeg 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så kan jeg fortælle dig, ja, der er skønne strande og flot natur 😉 Hehe. Helt klart et besøg værd! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, det er et svært spørgsmål at svare på! Umiddelbart tror jeg også jeg ville vælge Indien. Jeg er så fascineret af kulturen, farverne, maden, stemningen, musikken, det hele faktisk 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eleni

  Bali ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var på min ultimative drømmerejse til USA i august/september. Vi var afsted en hel måned – bare min kæreste og mig. En hel måned uden bekymringer og masser af tid til bare at være. Nu savner vi det begge så voldsomt, jeg kan blive helt ked af det ved tanker om, at den rejse jeg har glædet mig til hele livet, den er overstået. Det var en fantastisk tur! Men mere vil have mere, så vi skal uden tvivl derover igen. Kan det godt være ens drømmerejse selvom man har været der en gang før?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Glerup

  Sri Lanka <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Fandme nej, jeg tjekker rejsesider hver time …. bare fordi… Håber inderligt vi skrider til varmen i januar.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAPPER DOLLY // TGTBB..