SKIDRAGTEN DER FÅR ALLE TIL AT SNAKKE // THE DALSET..

THE BOW DRESS // MONTH OF MAY..

THE BOW DRESS – THE MIE PRINT❤︎

DET HER ER FAKTISK MIN PERSONLIGE FAVORIT Jeg er så uendelig glad for min veninde Louise er sådan en god designer og kunne hjælpe mig med denne kjole. Man kan ikke se det på disse billeder, men alle mine kjoler har samme silhuetten og så har de ellers alle forskellige detaljer der gør dem specielle, hvér og en ❤️ Den her har bindebånd i halsen og laver den fineste sløjfe👍🏼

Alle kjoler har lommer og i bunden er der dobbelt syning/lag der gør kjolen er tung i bunden så den falder på sådan en smuk måde. OMG, jeg kan slet ikke vente til i ser den sådan rigtig LIVE. Den er SÅ smuk.

Jeg er så taknemmelig for jeres støtte på @monthofmay.dk(s) instakonto og og for at signe op til når Month of May (MOM) snart er online og jeg tæller ned lige så meget som I gør.

HUSK AT SIGNE OP TIL NYHEDSBREVET PÅ MONTHOFMAY 💞

På forhånd taaaaaaak😘

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKIDRAGTEN DER FÅR ALLE TIL AT SNAKKE // THE DALSET..