TIK TAK TIDEN GÅR // SAMME TID SIDSTE ÅR..

SANDHEDEN ER..

bbb1e16b-62ef-428e-ad91-1fa315621c35

JEG GEMMER MIG I DK Ja, jeg er faktisk i danmark, all by my self. Havde lige brug for at rense tankerne, og se min familie. Ordne en masse praktiske ting, som der jo er, når ens liv ændre sig på den måde som mit har de sidste par mdr.

Jeg fik heldigvis grint lidt i går, da min veninde holdte 40 års, og hun slet ikke anede, jeg havde gemt mig i DK de sidste par dage. Jeg ville jo gerne overraske hende, og så passede det med, jeg kunne være hos min familie på Fyn. Det er jo både på godt og ondt når man ser dem man elsker, for så er der så mange minder der springer frem. Men tror jeg har fået ‘lettet trykket’ for smerte-i-hjerte-følelsen, jeg er ikke god til situationer jeg ikke har kontrol over, jeg prøver at undgå dem så vidt jeg kan.

Jeg tager mig selv i at tænke, jeg virkelig ikke er den samme mere, som jeg var tilbage før min far gik bort. Jeg trækker mig lidt tilbage, og kan ofte ikke overskue store forsamlinger, hvor jeg ikke kender mange af dem der er der. Jeg arbejder på det, og jeg håber det kommer tilbage, for dét var jo én af de egenskaber jeg havde. At være imødekommende overfor alle jeg ikke kendte – sådan har jeg mødt mange af mine veninder jeg har i dag.

Some day, Some day baby!

Håber I nyder sommeren der er kommet til Danmark, jeg nyder i hvert fald min udsigt i fulde drag her i havnen☀️

XX
R

1 kommentar

  • J

    Jeg har det på akkurat samme måde efter tabet af min far…. Det er så rart at du sætter ord på det <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIK TAK TIDEN GÅR // SAMME TID SIDSTE ÅR..