AMBASSADØR FOR N´AGE..

UDE GODT MEN HJEMME BEDST..

TILBAGE I SINGA vi kom tilbage igår aftes, men desværre ret sent, så denne morgen har været lidt presset for et styks pige, der skulle i skole. Heldigvis skulle hun med bussen, sammen med 2 af hendes veninder som også var med på turen, så det hjalp bare lidt ; )

Vi har været på en Ø der hedder Bintan, som ligger en sejltur fra Singapore på 45 min. Øen tilhører Indonesien, og rigtig mange fra Singapore tager den vej, hvis de gerne vil på en lille weekendtur, da det er så tæt på, og ingen flyvetur krævet. Priserne er desværre på Singapore niveau, og det gør det lidt æv. Vi har betalt klart for mange penge for de to overnatninger vi har fået. Det var dog all inclusive, og det tror jeg måske også bare man skal holde sig fra herude. Maden var okay, men ikke nom nom. Men selskabet var SÅ meget i toppen, og det gjorde det hele, alt værd. Det kan man ikke gøre op i penge.

Man havde mulighed for at hygge sammen, men også hver for sig. M og jeg fik massage, mens nogen spillede tennis. Mens andre var på stranden var der nogen der dyrkede yoga, eller var gået i baren. Børnene løb bare rundt, og kom altid tilbage. (7.9.13)

Håber de alle har lyst til en tur næste år, jeg vil rigtig gerne til en ø der hedder Nikoi, så det tror jeg bliver Feb ´18. Der er så mange der taler om den, da den er meget meget børnevenlig – og det kan forældre der rejser med børn, jo top godt lide ; )

Hvor går jeres næste rejse hen?

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AMBASSADØR FOR N´AGE..