INSTA UPDATE / FUCK NU AF MED DE SKIDE BLOMSTER..

INTET ER FOREVIGT..

Jeg havde mange gode planer for dagen, men de flød sgu lidt ud.. Jeg kan ikke bevæge mig, siden min træner var her igår, så jeg tænkte, det nok ikke nyttede noget at deltage til yoga idag. Derfor gik jeg 20 baner i poolen med høje knæløft… Jeg har lignet en stor idiot.. Men den røv den skal altså tilbage til der hvor den startede, så nu er det bare igang. Bedre med lidt end ingen ting.. ; )

Da jeg gik der i poolen, fik jeg kikket op på én af lejlighederne, hvor der bor en tysk mand med sin asiatiske kone og deres lille pige på 18 mdr. Hun plejer altid at løbe ud på terrassen og sende Bella og jeg luft kys, men jeg havde ikke set hende i et par dage. Vi har fulgt hende, siden hun var ganske lille bitte så hun har en special plads i vores hjerte, da hun lidt er vokset med “opgaven” ligesom vi er.. Da vi kom var hun kun 11 mdr. og hun er virkelig det sødeste (og frækkeste) jeg længe har set.. ♥

Men da jeg kikker op får jeg øje på faren, og han er normalt aldrig hjemme på dette tidspunkt. Og pludselig syner det af flyttekasser… Ohhhhh NO!! De skulle (også) flytte.. Ligesom bellas to veninder.. Og det viser sig så, han har fået en stor stilling i Tyskland, hvor han ikke har boet i de sidste 10 år, og hun har aldrig boet der, og turen ville nu gå tilbage til faderlandet.

Det er sgu lidt trist, og det er så rigtigt som mange siger.. Friends come – and friends go.. Nu var de jo ikke vores venner, men næste gang, eller næste gang igen, der er det måske nogen der betyder noget for os.. The tough side of expat-living. Men idag vil jeg glæde mig over, at jeg får lov til at bruge aftenen på dém der betyder allermest for mig. Man kan godt sige, vi fejrer jeg har været her præcis 9 mdr… Crazy!

Så i dag der vinder jeg♥♥♥

Kys
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTA UPDATE / FUCK NU AF MED DE SKIDE BLOMSTER..