MIG OG MIN MAVE....

TEST AF NEW NORDIC HYALURON SHOTS..

Processed with VSCO with a5 preset

Annonce for New Nordic

For et par måneder siden skrev jeg om disse NEW NORDIC Hyaluron Shots, som jeg har testet den seneste tid. Jeg havde lovet en update for en måned siden, men da jeg har kæmpet med maven (læs her) følte jeg ikke det var en fair tilbagemelding at komme med. For noget som man skal huske i livet, det er, der er ingen der kommer i mål ved at snyde eller ikke gøre som man skal, og det er super vigtigt man drikker disse ampuller i de fulde 24 dage, som der står på pakken. For intet kommer let, og hvis man bare kunne drikke dem sporadisk, og se et resultat, så ville det jo være ‘for let’. Jeg har drukket dem i en måned, og jeg må sige, jeg er enormt taknemlig for, hvad de har gjort for min hud, efter så lang tid på medicin, bedøvelser og og ingen optagning af næring i mine tarme, så har de her været lige det boost jeg manglede. Og hvis tarmene ikke har det godt, så har huden det heller ikke. Huden er ligesom tarmenes talerør, og de lyver aldrig.

Man kan købe lige så mange dyre cremer etc. man vil, men hvis man ikke kan smøre de cremer i tarmene, så hjælper det lige lidt, og det er sjældent man lige falder over en creme med den egenskab ; ) Det skal komme inde fra, og det er kun indefra det kan rette op på, hvad med ser udenpå. Derfor var jeg også rigtig glad for, jeg havde disse Hyaluron Shots som kunne hjælpe mig. Jeg måtte kæmpe med mine veninder, for de ville også teste dem. Aldrig har jeg set så megen kamp for at være ‘forsøgskanin’ før ; )

Her kan man se, mine knopper er forsvundet i panden, og min hud har en dejlig flot overflade – men mange af forandringer er en ‘følelse’ man får, når man rør ved den, så svært at fange på et billede.

Jeg havde svært ved at se en forskel til at starte med, men Rom blev ikke bygget på én dag, så efter en 20 dages tid, kunne jeg begynde at se, alle de knopper jeg havde i panden (hulk) jeg havde døjet med i 3 måneder, de begyndte så småt at forsvinde. Min hud begyndte at få sin glød tilbage, jeg havde en anden følelse når jeg rørte ved den. Den var ikke så fedtet som den havde været, og selvom jeg har en kombineret hud, så havde den virkelig opført sig skørt de sidste par måneder. Det kan godt lyde enormt overfladisk, men ens ansigt er ens spejl udad til. Det viser ikke ens personlighed, men den viser om man ‘passer godt på sig selv’, om man plejer sig selv – og selvom jeg ikke selv var skyld i jeg fik knopper, da det kom fra et meget dybere sted, så følte jeg mig alligevel hæmmet socialt, og det trykker ens humør.

Så det gjorde mig bare så lykkelig, da jeg kunne begynde se en forandring i de udfordringer jeg havde haft. Specielt i Danmark, når vinteren åbenbart har tænkt sig, at vare enormt længe, så skal I også passe på jeres hud. Booste den med fugt og masser af vitaminer og drikke rigeligt med vand. Det er ligegyldigt om man bor i Danmark, Grønland eller Singapore. Fugt fugt fugt er løsningen.

Blev så inspireret af Irina The Diva´s billede, jeg måtte prøve at lave hendes efter. Note to self. Det sker ikke Riksen ; )

Info om NEW NORDIC Hyaluron Shots:

💕Man skal KUN drikke 1 drikkeampul af New Nordic Hyaluron Shot dagligt i minimum 24 dage for at se et resultat.
💕Man skal shake dem grundigt før brug – Selvom du bliver helt tosset med dem, så må du altså ikke drikke en hel kasse på én gang. Hold dig til den anbefalede mængde. De har med hensigt at supplerer din kost, og derfor ikke tage over for almindelige måltider, og din ellers sunde livsstil og fornuft.
💕De har bedst af at stå uden for sollys, og helst i køleskabet.
💕De må ikke drikkes af børn, da det er deres små maver slet ikke klar til, og hvis man er gravid eller ammende, så er det en god ide lige at snakke med en læge først.

 

(Jeg skal til Thailand om en uges tid, der har jeg pakket mine ‘travel essentials’ i form af Hyaluron Shots og fugt til huden)

New Nordic Hyaluron Shot koster 159 kroner, der er 8 drikke ampuller i en æske – de fåes i Matas, helsekostbutikker og online i deres egen shop HER.

DELTAG I MIN GIVE-AWAY OM 1 MÅNEDS FORBRUG AF DISSE PÅ MIN INSTAGRAM @RikkeMay hvor jeg trækker vinderen i kommentarfeltet.

XX
R

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIG OG MIN MAVE....