10 TING JEG SKAL DEN NÆSTE TID..

MIG OG MIN MAVE….

Jeg har i lang tid kæmpet med min mave, som jeg har skrevet om flere gange. Jeg har stort set været syg siden September måned, og jeg må ærligt indrømme, jeg har været en anelse bekymret for, hvad der var galt med mig. Jeg fik for lidt over en måned siden, en kikkertundersøgelse ‘front and back’ for at finde ud af, hvad fa’en der var skyld i, jeg havde det som jeg havde det. Man fandt ud af, jeg havde 11 polypper i tarmene, der har lavet en masse ravage, som de ikke burde.
De så desværre meget anderledes ud end de normalt gør – hvis der er noget der er normalt i disse dage. Men kort fortalt gik mine polypper ind i min tarm, og ikke som en bule som man normalt ser dem. Så mine skulle mere ‘skrabes’ ud, end at fjernes ved at skære dem væk, og 11 er ret mange.

Polypperne skulle sendes til test, hvilket ikke er unormalt, men også fordi lægerne var lidt bekymret for det format de havde, og det de gik indad, var ikke gode tegn. Jeg fik af vide, jeg blev testet for om der var nogle former for cancer i dem, eller hvad de måske kunne udvikle sig til. De kom heldigvis tilbage efter 1 1/2 uge, hvilket er alt for lang tid at vente, på sådanne nogle svar, at de ikke var farlige, men de kunne ikke stå inde for, hvad de med tiden kunne udvikle sig til, og jeg skal derfor hvert år, få foretaget en kikkertundersøgelse, for at se, om der kommer flere, for det skal der helst ikke.

Mine tarme var rigtig medtaget, og polypperne + en kombi af mange trælse ting, har gjort, mine tarme var helt defekte. Jeg havde udviklet dét der hedder en ‘skjult forstoppelse’, som man ikke ved hvad der har været med til at skabe disse problemer. Men det gør, jeg ikke i lang tid, må spise noget med laktose, gluten, og jeg må kun spise kogte/dampet grøntsager, stegt kylling mm. da min mave slet ikke kan fordøje noget andet. Så jeg skal bygge hele mit system op igen, så det er jeg ved nu, og jeg kan stille mærke, vi er på rette vej. Mine hævelser i maven, er blevet radikalt mindre, jeg føler mig ikke så oppustet, og det er virkelig en lettelse for at være helt ærlig.

Hele min krop har været så påvirket af det her, og jeg har bare ikke været på toppen, så hvis jeg ikke har tjekket så meget ind på bloggen, så er det derfor. Det er aldrig fedt at føle at ‘dampmaskinen’ kører på halvt blus. Min hud har også været rigtig plaget af alt det her, og det har næsten været det værste for mig. Jeg går helt ned i et sort hul, når der er noget med min hud, og det hjælper jo ligesom ikke, det gør det ærligt nok bare værre. Men med ansigtsbehandling hos N´age, pleje produkter fra SkinCeuticals og vitaminer og den bedste hjælp fra New Nordic Hyaluron Shot, har fået min hud til at gløde igen.

Men jeg har fået troen tilbage på der er håb forude, jeg kan gøre noget for at ændre min tilstand, og måske nogle gange, selv har været skyld i den situation jeg er havnet i. Man skal ikke tro man er uovervindelig, men i stedet lytte til sin krop, og have enormt meget respekt for den, for har man ikke, så slår den bare tilbage X tusinde og i sidste ende, er man ikke vinderen. Desværre.

Jeg ser lyset for enden af tunnelen, og stille arbejder mig hen mod målet, og mod bedre tider. Hvis man ikke føler sig sund og stærk i sit eget ‘hus’ så føler man sig ikke stærk nogle steder.

Pas godt på mavsen ❤️

XX
R

1 kommentar

  • Uhh det lyder ikke rart. Vi har selv lige været igennem et forfærdeligt cancer-forløb med vores søn på 6 uger (ufattelig lang ventetid). Han havde heldigvis ikke kræft. Men vores alles sind og overskud er blevet så påvirkede. I 6 uger troede vi at vi skulle miste vores søn. Så nej vi er desværre ikke uovervindelige. Vi skal bare passe på os selv, men stadig huske at leve. God bedring.
    Ps jeg kommer og oplever “din” by til sommer og ihhhh hvor jeg glæder mig.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG SKAL DEN NÆSTE TID..