PARENTS ON FLEAK..

OLD FRIENDS…

FullSizeRender

I går, havde jeg ekstremt mange tømmermænd – eller jeg havde ikke fået nok vand aftenen før, så jeg blamer vandet skylden, for min hovedpine. ; )
Så måtte finde ekstremt pænt strandtøj frem, for at finde balance i den følelse, jeg havde i kroppen. For vi havde lovet farmor og farfar, at vise dem Sentosa Island – og hvad man lover skal man holde. Det stak dog også lidt af der, for når musikken spiller, og vinen er kold, så kan man jo ikke sige “nej tak”. #partyon
Min far har altid lært mig, man skal rejse sig, fra hvor man er faldet. Så det gjorde Jeg ; )

Støvede mine fine Aprosio & Co armbånd af, og stylede mit outfit med. Hvis I ikke har set det på instagram, så kan i tjekke ind senere, så skal jeg nok poste det. Hat og big shades er det eneste der dutter når man har ondt i knolden. Man skal aldrig gå ned på style og gear ; )

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PARENTS ON FLEAK..