NÅR NATUREN RASER..

REJSE NØDVENDIGHEDER // VI PRØVER LIGE IGEN..

VI HAR VÆRET HER FØR og vi gør det lige igen om lidt. Finder vejen til Singapore Airlines kontoret, da Bali lufthavn har annonceret endnu en lukning ‘bare lige til imorgen ik‘ og det resulterer i at Kat´s billet nu skal laves om, og vi håber på, at lufthavnen vil åbne i morgen, da hendes fly videre til København, afgår fra Singapore 23.55 i morgen aften… Lad os lige sende hende noget god karma, for det har hun virkelig brug for, og alle andre der er strandet på Bali, det er virkelig ikke en sjov situation for nogen.

Mie og jeg, har brugt tiden på at tænke på Kat, og stemningen har ikke været der til at lave det helt store. Det har mest stået på hjemmeaftener og hjemmelavet mad, mens vi har prøvet på at ligge planer for hvordan vi kunne få hende hjem. Der har både været ideer om at sejle hende til nogle af de nærliggende øer som Lombok og Java, men vi vil heller ikke ha´hun skal risikere sit liv for at komme hjem, så er det ‘bedre’ hun rider bølgen på Bali, og prøver at få det bedste ud af det❤️

Man er jo aldrig forberedt på at strande et sted, det er jo ikke det man ønsker, når man rejser et sted hen. Ligegyldigt hvor fantastisk et sted det er, så er ‘ude godt – hjemme bedst’ og jeg er sikker på, at alle dem der er strandet, de bare skal hjem og ha´en ‘leverpostejmad og et glas mælk’ og prøve at finde hoved og hale i hvad der lige er sket.

Hvis jeg strandede på en Ø eller skulle rejse ville jeg medbringe:

PYJAMAS det pakker jeg altid, da selvom det kan være varmt udenfor, kan man godt have brug for at hygge indenfor.

HYGGESTRØMPER det skal man også altid have med i bagagen. Jeg bruger dem til når jeg flyver, for selvom der som regel er ‘flystrømper’ ombord på flyveren, så er der tit så meget aircon, at 1 par ikke er nok.

TØRKLÆDE er noget jeg slet ikke kan leve uden. Det er et MUST i min garderobe, også når jeg rejser. Jeg fryser altid, så er det rart at have det med i tasken, for så længe halsen ikke er kold, så klarer man sig langt. Hilsen mormor.

RYGSÆK bruger jeg altid, da det er nemt at rejse med, og man har hænderne frie til barn/børn og alt det andet lort man pakker, for at forlade sin matrikel. Tasken kan stå ved ens fødder og man har alt det vigtigste lige ved hænderne. Så som strømper og tørklæde ; )

DRIKKEDUNK vigtigt man holder sig hydrated, og holder hovedet koldt. For lukker kroppen først ned, så ryger overblikket også.

LÆBEPLEJE ingen gider tørre og krakelerede kysselæber, så de skal selvfølgelig også plejes.

ANSIGTSFUGT jeg har som én af de første ting jeg pakker, altid en eller anden form for fugt med til ansigtet. Jeg renser alt makeup af, og så fugter jeg huden i hvert fald 3-4 gange på en flyvning til Danmark fra Singa.

TRUSSER pak altid rigeligt af dem, for du skal altid bruger maaange flere end du selv regner med, så er det ikke her man skal begynde at spare. Jeg er en sucker for bomuld og jeg er en sucker for Calvin Klein, og har mange af både deres undies men også deres SPORTS BH´er da det er rart man ikke har en bøjle, der sidder og stikker en i huden.

LOUNGEWEAR det er jo ikke altid man kan sidde i PJ´s så er det rart at have noget tøj man kan slappe af i, som både er blødt og streetchy så man har plads til et stykke kage også BUKSER & TRØJE ; )

Så er man altså klar til at rejse, og strande et sted, hvis man har de her essentials ♥

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR NATUREN RASER..