NEMT HÅR ER FESTIVALS HÅR..

REJSE FIF // FAR KOMMER HJEM..

SINGAPORE AIRLINES bringer i dag, vores far hjem. Kan slet ikke fatte vi har levet uden ham en mdr. men kan heller ikke forstå, der allerede ER gået 1 mdr. Hvor blev tiden af? Når han lander i morgen, så står vi klar med flag og banner Bumbum har lavet. Det bliver en stor dag og en pakket weekend, men måske også lidt med en sørgelig fornemmelse i maven, da det betyder, vi snart skal vende snuden mod de varme himmelstrøg. Datoen for hvornår M kom, har hele tiden været mit pejlepunkt for, hvornår turen var ved vejs ende, og det er aldrig sjovt.

REJSE FIF TIL SINGAPORE hvis man bor i udlandet, og i hvert fald Singapore, så er rejsen billigst hvis man booker fra DK. Eks. Da vi flyttede til Singapore, der bookede M kun én vej, hvilket også gav mening, da vi ikke havde besluttet vores næste hjemrejse – med da vi så skulle hjem i Okt. 2015 fra Singa på ferie, der havde vi ingen returbillet, hvilket jo betød, vi måtte booke derfra til vores næste destination, som så var DK.

Men fordi vi havde “fucket” sådan up, med en “enkelt” endte vi med, altid at skulle booke fra Asien og ikke omvendt. Det kan altså virkelig betale sig, at tænke i de baner, det ved jeg der er mange der gør, som bor derude. Det gør jo så, man har “skæve” flybilletter, og man hele tiden skal tænke fremad på den næste tur, men det gør bare, man faktisk kan spare en hel del – og hvis man hver gang skal punge 6-7000 kr ud, for at komme på ferie, så er det også noget af en udskrivning. Specielt for en familie på 3-4 personer♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEMT HÅR ER FESTIVALS HÅR..