REGNDANS & BLOOPERS..

OKTOBER GIK..

img_2398

…. OG NOVEMBER KOM.. tiden flyver bare afsted for tiden. Jeg kan slet ikke rumme det. Om meget snart sidder jeg på Bali igen, med mine to favorit damer Mie & Kat. Når de flyver retur kommer min Mutti & så rejser vi alle hjem sammen til DK. Dog uden M, da han skal arbejde. Han rammer DK lige et par dage før jul. Men så er 2017 snart slut. What the what.! 2018 jeg håber du har noget godt i støbeskeen for os – man ved jo aldrig om vi pludselig flytter til New York (ønsketænkning. Ønsketænkning)

Her er lidt af min Oktober:

♥ Idag har Jeg, drukket en kold Corona, da jeg har gået 20.059 skridt, så må man altså gerne. Det er fredag.

♥ Jeg har lavet de sejeste visitkort på noget der hedder MOO.com, jeg så dem i en slimvideo på youtube, da Bella så det (siger vi bare) og tænke straks ‘dem må jeg eje’. MÅ EJE. Har jo så mange der skal have mit visitkort (med løg på) De er sådanne nogle lækre tykke nogle, som man ville tænke ‘shit nogle najs visitkort hun har‘ Well, Thank you very much ✌🏼 Så nu tester jeg lige 50 stk af, så må vi se om de er noget. Jeg har ikke rigtig nogen at give dem til, men så er 50 heller ikke så mange, så kan vores havemand, og vagter altid få et ; )

♥ Jeg hoppede på ERDEM X HM bølgen igår, og det blev til en hættetrøje. Jeg kunne ikke stå for den, så den røg i kurven (da jeg endelig kom ind) Jeg er jo ikke typen der gider at ligge i kø, så jeg håbede bare på, jeg kunne købe den online.. og Wuuupti, så var den der. Jeg fik også købt en til Kat, så det var win win.

♥ Igår da jeg var på vej hjem fra Pilates ZEN, sad jeg i en HEL tom bus, og ind stiger en kinesisk pige, og man tror det er løgn. Men hun sidder sig LIGE ved siden af mig. Der er jeg også bare virkelig sær, men så freaker jeg helt. For hvorfor? Bussen er tom, og så skal vi sidde og ramme hinandens appelsinhud? Okay, det var kun mig der havde det. BUT WHY? Herude der har man bare ikke den der private firkant, hvor andre ikke skal komme ind i …. Eller hun havde i hvert fald ikke!!!! Få dine egne venner Mulle and leave me alone ; )

♥ Lavede den perfekte guide til, hvor du skal spise Brunch i Singapore – så hvis du overvejer en tur, så er der 10 foreslag på blogtøjet LIGE HER.

♥ Spiste Chiapudding med dragonfruit på en af mine yndlingssteder; The Food Rebel. All by my self og nød stilheden!

♥ Min mor besøgte N´age og sendte mig et billede af MIG på deres skilt. Rimelig surrealistisk. Tak mor ; )

♥ Luftede min nye kjole fra H&M. Den er jeg altså fan af. Så ‘glad’ for at Guldlog viste den på bloggen og insta, og jeg blev nødt til at vente 1 1/2 mdr før den ramte Singapore. Ren pinsel, men nu er den min ❤️

♥ Var til åbningen af Ole Lynggaard butikken i Singapore, og forelskede mig i denne ring. But cannot. Den er alt alt for pricey. Æv til mine lommepenge ; (

Ja og så var den Oktober jo ligesom slut ; )

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REGNDANS & BLOOPERS..