WORKOUT GEAR // CASALL..

S U N D A Y..

foto 3

G O D M O R G E N..

Så blev det Søndag igen. Hvor er tiden blevet af? Men så igen, for 1 ugen siden der var jeg i varmen i Singapore, og det virker som om det er længere tid siden.

Dagen i dag, skal bruges på sofaen. Vi er stadig jetlagged trætte. Der skal ses SUITS og Modern Family. Måske lidt åbenthus. Vi overvejer at sælge vores hus, da vi har fundet ud af, vi bare ikke er voksne nok til at eje en gammel kvinde, med fugt i fundamentet. Ej det har hun ikke, men vi kan bare ikke lave noget selv, når der er noget der går i stykker. Og når alt kommer til alt, så er vi bare mere til lejlighed frem for hus, have, tag der skal skiftes, fjernvarme frem for noget andet.. bla bla bla..!
Vi bliver uvenner over hvem der skal ordne “parken“, hvem der skal rense tagrender, hvem der skal rengøre havemøbler etc.
Vi må bare sande, vi har et liv som gør, vi ikke er så meget hjemme og M er slet ikke særlig meget hjemme. Så vil jeg heller bruge tiden på Bella end på at pleje hus. Desuden er det er skide dyrt, med sådan en matrikel. Det er jo som at tygge i mursten, uden glæde. Det eneste det giver, er huller i (tegnebogen) tænderne ; )

Men nu må vi se. Måske det bliver en lejlighed – en ting der er sikkert, og det er, det skal være nyt. Nyt nyt nyt nyt. Vi orker ikke mere anno 1937 my ass.

Hvad skal I lave?

Stol ILVA // Puder + tæpper IKEA // Lamper IKEA // Trækasser UKENDT // Seng Auping Scandinavia // Sengetøj Auping Scandinavia // Gardiner IKEA..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WORKOUT GEAR // CASALL..