FLOWERS // SE MIN KJOLE..

DE 10 BEDSTE MORGENMAD´s STEDER I SINGAPORE..

BREAKFAST IN THE CITY hvis der er noget vi ikke går ned på i Singapore, så er det mad, og det gælder også steder hvor du kan spise morgenmad/brunch/lunch alt efter hvad tid på dagen du lyster. Vi har så mange gode cafeer og restauranter, at det er bare om at vælge.

Mine 10 favorit steder at spise morgenmad er:

PUNCH – 32 North Canal Road: Jeg elsker deres ananas/mynte frozen smoothie, den smager leksi. Deres omelet er en favorit.

TIANN´s Bakery – 71 Seng Puh Road: Der spiste jeg faktisk morgenmad i dag.. Uhhhmmmm… Jeg fik deres glutenfrie vafler med laks, dressing og ruccola. Jeg fik også en æble-hindbær juice. Alt er øko, det meste er glutenfrit & man går ikke skuffet derfra ♥

Common Man – 22 Martin Road, #01-00: De har de bedste kaffer, hvis man er til sådanne noget ‘junk’ (hilsen hende der er afhængig) deres salater, müsli crunch brekkie, Avokado smashes og så meget andet.

Strangers Reunion – 33/35/37 Kampong Bahru Rd: Hele deres menukort er så lækkert, men sidst jeg var der med Bella, delte vi en vaffel som var to die for.

Jones The Grocer –  9 Dempsey Rd, Dempsey. Jeg er ret vild med deres Greek yoghurt

The Lokal – 136 Neil Road: Har de bedste Smashed Avocado madder med Ricotta, eller en Roasted Pumpkin Salad, hvis du er mere til noget ‘tungt’ så prøv deres Steak & Eggs.

PS Cafe – Har rigtig mange cafeer, dog er min favorit PS Cafe Harding Road i Dempsey: De har super mange lækre ting på deres menukort. Hvis du har plads i mavsen, så del seriøst et stykke kage med dine venner, for 1 stykke er for stort til at spise alene. Eller det skal jeg jo selvfølgelig ikke dømme 😂

The Populous – 146 Neil Road: Jeg ved ikke om der er andre end mig, der kan spise sweetpotato til morgenmad, men det kan jeg, og de er ‘bomben’ hos Populus. Hvis du kommer mere til lunch, så prøv deres Rice Bowl´s de er virkelig også gode.

Sardines – 136 Telok Ayer Street: Deres pandekager er to die for.. Yum Yum ; )

The Food Rebel – 28 Stanley Street, Telok Ayer: Bare prøv alt på kortet. Man kan næsten ikke vælge!

Tak for alle Jeres spørgsmål som i sender på Insta story eller på bloggen, jeg kan jo se, der er mange der har interesse for Singapore – mange tager et par dage her, før de jumper vider til Bali, Thailand, Maldiverne etc. Så hvis I får muligheden for et ‘layover’ her, så gør det for dælan.
Endelig skriv, hvis I har brug for flere tips ♥
XX
R

1 kommentar

  • Fantastiske tips. Jeg runder jo snart Singapore et par dage, så jeg skal da helt sikkert prøve en af dine forslag. Mmm Jeg elsker god morgenmad/brunch 😍

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLOWERS // SE MIN KJOLE..