DET PERFEKTE SIMPLE JULEFROKOST OUTFIT..

NEDTÆLLING TIL GENFORENING..

FullSizeRender

(FOTO CRED: WEAREMAD)

TIDEN FLYVER AFSTED når man er i godt selskab ❤️ og når jeg tænker over, hvor dette år er blevet af, så fatter jeg det slet ikke. Sidste år, var jeg i PHUKET med Emily, Mie og Kat – og om 6 dage, der kan vi genses igen, bare på nogle andre breddegrader. Emily kunne desværre ikke deltage, da hun er på skiferie…Buuuuuh 😋 Så det bliver Mie, Kat & Jeg, der skal holde fanen højt – selvfølgelig på BALI… Vores yndlingssted at besøge, og JA, man kan sige, jeg lige har været der, men denne her tur, bliver en helt anden slags, end den jeg lige har været på, og de andre før, for jeg skal nemlig bo helt andre steder end jeg plejer… Nemlig i UBUD, og som jeg har skrevet før, så er jeg ikke sikker på jeg overlever, men man kan jo kun håbe på det bedste, og blive positivt overrasket ; )

Jeg glæder mig helt vildt, og for mit vedkommende, bliver det nok mere med yogatøj og kondisko i tasken, end smukke lange kjoler. Denne her gang, der skal vi virkelig se Bali – ud og udforske og få nogle flotte billeder, med vores bedste Bali ven Ibob, som er vores chauffør, når vi er på ferie der. Han ved alt man skal vide om øen, og er et enormt rart og taknemmeligt menneske – og dem vil vi gerne støtte. (jeg linker til ham i min klumme)

Jeg kan fornemme, der er mange af jer, der også skal til Bali, og I har mange spørgsmål, så jeg tænkte jeg lige ville linke til mine Bali indlæg igen ❤️

BALI VERDENS BEDSTE DESTINATION

HOLD PÅ ‘HAT OG HANDSKER’ TUREN GÅR TIL BALI (ChriChri)

❤️❤️❤️❤️

God rejse, måske vi ses..

XX
R

2 kommentarer

  • Ih hvor bliver det dejligt at blive genforenet. Og så på Bali! Håber I får nogle dejlige dage (:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET PERFEKTE SIMPLE JULEFROKOST OUTFIT..