EN NETFLIX DOKUMENTAR ALLE BURDE SE // THE ANDY WHITFIELD STORY..

APRIL. RIKKE OUT. MIC DROP..

IMG_0520

SÅDAN HER ser jeg ud om 3 dage, når jeg endnu en gang drager mod Bali sammen med Bella, og vores venner fra Danmark der lige er ankommet. Planen var at Bella og jeg skulle være der fra den 5-10 April, for så at tage tilbage til Singapore og have en weekend sammen med M. Men igår lavede vi det hele om, og slet ikke uden udfordringer.
M ankommer til Bali den 7 og rejser retur på arbejde den 10 – for så at komme tilbage til Bali den 13 og blive til den 16, hvor vi alle rejser retur sammen. Pheeeewww… noget af en udfordring at få det hele til at gå op i en højere enhed. Men vi har simpelthen skippet vores retur den 10 Bella og jeg, og bliver der og nyder smukke Bali, mens ‘vores far’ må arbejde hårdt i Singa Dinga. Alle vores venner ankommer til Bali, der hvor det var meningen at vi skulle retur, så var det jo helt skørt at sidde hjemme, når man bare kunne blive.

Noget jeg glæder mig helt vildt til er at se min ‘Mio’ både på Bali men også i Singapore, hvor hun kommer og besøger mig. Men de to første dage på Bali skal vi begge bo på TS SUITES, som jeg jo ELSKER, og så rejser hun videre. Mie har også skrevet om vores ‘sammenstød’ på Bali lige HER ♥♥ Så mangler vi bare Kat, men efter en lang ferie i New York, mener hun det lige er i overkanten, kan slet ikke relatere ; )

Noget jeg glæder mig helt enormt meget til, det er at spise mig igennem Bali som jeg plejer. Jeg har aldrig rejst et sted, hvor maden var bedre, og menneskerne var sødere. Jeg freaking elsker Bali, og når jeg tænker over det, så er det faktisk alt for lang tid siden, jeg sidst var der. Hvor priviligeret er man lige, når man kan sætte sig på en flyver og 2 timer og 20 min senere er man så smukt og dejligt sted.

De næste par dage skal gå med, at vise vores venner Singapore, og håbe på, at vejret er lidt bedre end det var igår, hvor det stod ned i stænger og faktisk slet ikke stoppede før vi gik i seng. Singaporeanerne siger det er grundet ‘Climate Change’ at vi pludselig har regnsæson nu, men i følge Trump eksisterer det jo slet ikke, og han har jo altid ret… Not..! Men vi satser på godt vejr, så vi måske kan besøge Sentosa idag og få lidt island følelse ♥

FullSizeRender 2

Vi ses på Bali Peeps.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN NETFLIX DOKUMENTAR ALLE BURDE SE // THE ANDY WHITFIELD STORY..